Weer samen, jij en ik

Weer samen, jij en ik


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wij werden tegelijk gekocht, Ik heb niet eens afscheid van je kunnen nemen, jij stond altijd beneden, en mijn standplaats was boven, toch zagen we elkaar regelmatig, jij van roestvrijstaal, ik van kunststof. Tot vorige week...nu precies een week geleden, opeens stond daar een ander, hij kan niet aan je tippen, hij heeft niet eens zo'n mooi voetpedaal! Wat moet ik nu zonder jou? Daarom heb ik vandaag (precies een week na jouw plotselinge vertrek) een drastisch besluit genomen, ik stop gewoon met mijn werkzaamheden, ik breek gewoon spontaan af, ze zoeken het maar uit, ze vinden vast voor mij ook wel een mooier en beter exemplaar! Jij weg, dan ik ook weg! Ik kom naar je toe pedaalemmer, dan zijn wij weer samen, samen op de vuilstort!

Jouw bff, de stofzuigerBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jaaaa hoe kan je ze ook uit elkaar halen.... Hoe onachtzaam ! :-)
| 10:08 |
Ach wat een geweldig lief verhaaltje!!
TOP
| 11:03 |
Ach jee, een stofzuiger met luddevedu, goed gedaan!
| 00:33 |
Hahaha schitterend verhaal !
| 23:22 |
Wat een goede blog, moest er hard om lachen..
| 21:28 |
hahahahaha leuk verhaaltje
| 19:38 |
Dank je wel,
| 19:43 |
Ach, een mooi liefdesverhaal :-)
Leuk geschreven!
| 19:37 |
Dank je, ze zijn weer voor altijd samen
| 19:45 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen