Yoors weekend challenge : Goed idee

Yoors weekend challenge : Goed idee


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze ochtend beginnen met het zoeken naar je favoriete spijkerbroek, kasten over de kop,  schrikken, misschien heb je hem dan per ongeluk in de kledingcontainer gegooid afgelopen week, denken  dat een logé hem per ongeluk heeft mee genomen( soms hebben wij kledingstukken in huis, waarvan ik het bestaan niet wist!) Het bestaat toch niet... onuitstaanbaar zoiets. Het laat je niet los en einde van de ochtend denk je er nog steeds aan. En dan opeens...zou ik?...nee toch?...laat ik toch maar eens gaan kijken...ik inspecteer het merk aan de binnenkant van de spijkerbroek die ik nu aan heb .... en kom tot de conclusie dat ik hem gewoon aan heb, wat was dat een goed idee, wat een opluchting, ik draag mijn favoriete spijkerbroek dus al de hele ochtend! Hebben jullie dat nou ook weleens, zoeken om iets wat héél dichtbij is?


#Yoors weekend challenge


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ja erkenbaar ook
| 15:04 |
herkenbaar met telefoon of sleutels oid :)
| 10:20 |
Heb ik iedere dag.
Je zoekt je paard en je zit erop!
| 09:15 |
Ik ging zeggen: is hetzelfde als je bril zoeken, die op je hoofd staat. Maar dat hebben anderen natuurlijk al gereageerd.
Ik zoek soms mijn gsm om dan vast te stellen dat hij gewoon in de zak van mijn keukenschort zit die ik dat moment draag of in de zak van mijn kamerjas.
| 09:47 |
Ja hoor, regelmatig mijn haaknaald! Gewoon in mijn hand
| 00:21 |
Hahaha
Ik heb dat best wel vaak (fibro fog)
Vaak met mijn telefoon, terwijl ik hem in mijn handen heb
| 18:26 |
Whaha. Ik was een keer op zoek naar mijn favoriete haarelastiek, om vervolgens na een kwartier zoeken, maar een ander te gaan pakken en dan vervolgens na een uur erachter te komen dat je die andere elastiek om je pols had gedaan. Lekker slim ook :)
| 18:01 |
Haha, ja, ik ben meerdere keren mijn zonnebril kwijtgeraakt terwijl dat ding gewoon op m'n hoofd stond. Of een pennendop die achterop een pen zat... Dat kwijtraaktalent voor dingen die dichtbij zijn, dat heb ik ook.
| 17:33 |
met mijn gsm heb ik dat vaak. Met mijn bril had ik het vroeger ook. Nu heb ik lenzen en bril en heb ik nog steeds de gewoonte om mijn bril hoger op mijn neus te duwen als ik lenzen aan heb.
| 13:33 |
Zoiets als mijn bril zoeken die op mijn neus staat..... ;-)
| 13:27 |
Oh ja, dit is zo herkenbaar!
| 13:17 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen