×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Yoors weekend challenge : Goed idee

Yoors weekend challenge : Goed idee


Deze ochtend beginnen met het zoeken naar je favoriete spijkerbroek, kasten over de kop,  schrikken, misschien heb je hem dan per ongeluk in de kledingcontainer gegooid afgelopen week, denken  dat een logé hem per ongeluk heeft mee genomen( soms hebben wij kledingstukken in huis, waarvan ik het bestaan niet wist!) Het bestaat toch niet... onuitstaanbaar zoiets. Het laat je niet los en einde van de ochtend denk je er nog steeds aan. En dan opeens...zou ik?...nee toch?...laat ik toch maar eens gaan kijken...ik inspecteer het merk aan de binnenkant van de spijkerbroek die ik nu aan heb .... en kom tot de conclusie dat ik hem gewoon aan heb, wat was dat een goed idee, wat een opluchting, ik draag mijn favoriete spijkerbroek dus al de hele ochtend! Hebben jullie dat nou ook weleens, zoeken om iets wat héél dichtbij is?


#Yoors weekend challenge


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties