Cosplay in progress: Edward Elric (Fullmetal Alchemist!)

Cosplay in progress: Edward Elric (Fullmetal Alchemist!)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals in mijn introductie staat, ben ik een fanatiek cosplayer en nu heb ik besloten om Edward Elric te cosplayen. Van origine is het een mannelijk karakter (zie afbeelding 1), maar ik ga een vrouwelijke variant maken (zie afbeelding 2). 

Ik ben van plan mijn progress hier te posten, voornamelijk van de mechanische arm die ik van foam en styrene ga maken. Dit gaat een groot project zijn en het is mijn eerste keer dat ik werk met foam of andere spullen dan stof en papier, dus het wordt een uitdaging. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk, ik vind het bijzonder mooi om te zien!
| 18:13 |
Fullmetal Alchemist!!! Oprecht een van de tofste series die ik gezien heb (zowel de normale als de Brotherhood serie). Ik ben benieuwd hoe het eindresultaat eruit gaat zien :)
| 18:28 |
OMG GAAF!!! FMA is zo leuk! Succes met de arm, vreemde tip maar je kunt eierdoosjes gebruiken als een soort patroon. Ik heb een keer een automail gemaakt uit eierdoosjes voor kunst
| 15:53 |
Heel erg leuk!
| 22:26 |
Oh nice, maak je er ook een soort tutorial van? Ik leer graag meer over cosplayen en ben een totale noob xp
| 19:11 |
Ik ga er bij zetten wat ik heb gedaan, tutorials heb ik nog nooit gedaan, maar de stappen die ik heb gezet zijn ook goed te gebruiken als tutorial denk ik :)
| 19:30 |
Ja, als je erbij zet wat je hebt gedaan, is het ook een soort tutorial inderdaad. :)
| 19:33 |
Ik weet niet of het mogelijk is je op de hoogte te houden? Dat ik je tag of pb of iets als ik iets post hierover?
Ik zag trouwens dat je graag schrijft en van Disney houdt! Geweldig!
| 19:40 |
Ik heb je gevolgd, dus normaal gezien zal je me nu vaker op je pagina zien verschijnen, aangezien ik het kan zien wanneer je iets nieuws hebt gepost. Op die manier houd ik het zelf wel bij. :)
Jaaa dat is zo. En cosplayen wil ik dus graag wat inrollen, maar moet nog eens een goed moment vinden. Had wel al een blog over de cosplays die ik dan zou willen doen: yoo.rs/tigerlily/blog/cosplay-s-die-ik-zou-willen-doen-1496236678.html?Ysid=50319
| 19:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen