Erkenning part 1

Erkenning part 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Oké oké.....inmiddels een aantal gesprekken verder met mensen die er voor geleerd hebben! Conclusie, ik ben eigenwijs maar heb gelukkig ook het inzicht gekregen dat ik dit serieus moet nemen! ook omdat ik niet meer alleen op de wereld sta maar de zorg heb voor mijn twee kleine zoontjes! Dus mijn agenda van 500% leegmaken naar 0%. Makkelijker gezegd dan gedaan! Gelukkig is Netflix een uitkomst, inmiddels verslaafd aan Gossip Girls, hierin lijken de problemen van de wereld gelukkig een stuk erger! Rust maakt mijn hoofd leeg en begin nu te leren om stil je zitten ipv de marathon in huis te rennen. Ik kan je eerlijk vertellen dat is echt afkicken!! Maar goed erkenning schijnt geloof ik de belangrijkste fase te zijn........

Zennnn.........😇Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nou naar 0% is vrij heftig, maar een beetje rust in de chaos... niet verkeerd lijkt me ;-)
| 20:33 |
Rust kan jou helpen
| 11:24 |
Bedankt Johan!
| 11:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen