Kostuum Elsa (Own Design)

Kostuum Elsa (Own Design)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hehe naar een dag steentjes vastmaken heb ik nu toch echt mijn cape af van haar jurk! Steentje voor steentje vastgemaakt met naald en draad. De jurk had ik gekocht via aliexpress. De steentjes op het lijfje het ik bevestigd met hete lijm, zodat het zeker weten blijft zitten! Vanaf morgen ga ik starten met de glitters! Ik ga allemaal diverse soorten sneeuwvlokken op de cape maken! Dat hoort bij het karakter :) Ik wil expres ander iets maken als origineel, want er zijn zoveel van dezelfde!! Juist de variatie is leuk, en je eigen persoonlijkheid erin leggen. Ik houdt van bling bling, dus ik gebruik veel steentjes en glitter.  Het mooie is dat je helemaal vrij erin bent wat je maakt.


Liefs,

Michelle

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat heb je mooi versierd
| 20:27 |
Heb je heel mooi gedaan!
| 21:00 |
Ziet er goed uit!
| 08:16 |
Dankjewel :)
| 10:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen