Mijn hoofd te vol!

Mijn hoofd te vol!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nou vooruit....nog even voor het slapen gaan nog wat van me afschrijven. Misschien helpt dat ook wel ;-)

Ik loop met zoveel ideeën in mijn hoofd met wat ik allemaal maken wil.....dat ik in mijn bed nog lig te malen van oh ja dat kan ik zo doen en misschien kan ik dat wel gebruiken om dat weer in te doen. Hahaha lekker vaag hè......Sorry! ;)

Binnenkort ga ik weer staan op een Ladies Night. Daar heb ik vreselijk veel zin in. Zo wil ik ook graag weer wat nieuwe dingetjes maken om mee te nemen. Aangezien het in april is duurt het ook niet zo lang meer voordat het moederdag is dus daar ben ik ook al voor bezig. Ik ga in ieder geval tekstbordjes maken. Maar heb nog iets leuks in het hoofd .....dat ga ik verder nog even uitpuzzelen Hoe ik dat precies zal gaan doen. Maar ben vandaag al een heel eind gekomen wat mijn hoofd in ieder geval al iets leger maakt.

Zo heb ik al de borden geverfd. Een groot hart geverfd daar komt ook een tekst op. Word een cadeau voor mijn zus(je). Heb 10 Zeepjes verpakt om er een brocante snufje aan te geven. Heb ook nog wat met lucifers gedaan. Maar wat dat word hou ik nog even geheim ;)

Foto's volgen uiteraard nog!

Ook het idee van het HART

Voor nu slaap lekker!

En anders alvast een hele fijne dinsdag.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo! Jij bent ijverig en creatief. :)
| 05:11 |
Thanks ;-)
Alles is klaar en staat klaar voor morgen avond. :-D Zin in
| 23:52 |
Jij hebt je handen vol haha, mooie dingen allemaal
| 17:13 |
Dank je. Leuk om te horen! Toch vind ik het erg ontspannend om te doen. ;)
| 20:51 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen