Hoe gaat het nu?

Hoe gaat het nu?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik krijg heel vaak de vraag van bekende en onbekende, 'Hey hoe gaat het nu met je?'

Tja, hoe het nu met mij gaat? Ik heb weer veel achter de rug, maar ik ben niet anders gewent.
Begin januari heb ik mijn vertrouwde plek in de jeugdzorg helemaal verlaten en ben ik op mijzelf gaan wonen. Dat is wennen, en nu nog steeds!
Ik was gewend om mij vaak af te zonderen als het slecht gaat, of juist mijn agenda vol te proppen zodat ik aan niks hoef te denken.
Nu probeer ik dat anders te doen.
Ik heb vriendinnen verloren in mijn tijd bij de jeugdzorg, maar ik heb er ook een heleboel goede vriendinnen voor terug gekregen. Dat kwam omdat ik in de tijd dat ik bij jeugdzorg woonde mijzelf graag afzonderde. Ik wil nu niet nog eens vriendinnen verliezen, dus probeer ik een andere manier.
Het is zwaar om uit je normale routine te stappen, maar ik ben best trots op mezelf dat ik toch veel dingen aanpak maar dat ik mijn agenda toch niet te druk maak!
Al hoewel ik kan zeggen, mijn agenda was de afgelopen drie weken toch best druk.
Maar naast de verhuizing hoe gaat het verder?
Uhm, ja niet slecht en niet goed. Ik heb de afgelopen 3 weken toch veel stress opgelopen (door een drukke agenda ) en helaas elke week vaste afspraken staan waardoor mijn agenda naast school toch nog best gevuld is, maar in agendapunten schrappen ben ik ook wel beter geworden! Ik heb zo mijn ups en downs elke week, maar ik ben redelijk gelukkig op dit moment.
Ben je niet bang dat er weer wat op je pad komt?
Ja, daar ben ik bang voor. Toch ook weer niet. Altijd bij een UP periode kwam er wat op mijn pad en ik wist er altijd mee om te gaan. 'Ik zie wel' zeg ik dan. Ook al levert die vraag mij toch nog wel vaak stress op.


Wal zal de volgende stap zijn? I will let you know!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
zo te horen doe je het super. Neem ook af en toe wat tijd voor je zelf.
| 11:04 |
Is mooi geschreven
| 10:01 |
Heel goed geschreven ...:)
| 06:50 |
Leuk en open geschreven. Ik ben benieuwd naar het vervolg.
| 04:45 |
Mooi geschreven. Zo te lezen kom jij er wel. Fijn dat je dit ook wilt delen.
| 23:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen