×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Stress en geen stress, huh?

Stress en geen stress, huh?


Het is lang geleden dat ik een blog over mijn leven heb geschreven. Nu vond ik het toch maar weer tijd worden, ik heb bij mijzelf weer iets ontdekt namelijk.

Zoals jullie, Yoors vrienden, in mijn vorige blogs kunnen lezen heb ik geen gemakkelijke jeugd gehad en een PTSS-stoornis gehad; daar gaat dit blog over.

Ik heb tot nu toe mijn hele leven stress ervaart. Nu op de momenten dat ik geen stress ervaar vind ik dat beangstigend. Ik heb altijd stress en ik ben helaas niet anders gewend.

Er is dan zo een omslagpunt wanneer alles even goed lijkt te gaan, maar mijn lichaam kan dat op een of andere manier niet aan? Ik word lusteloos en ga zelf opzoek naar stress. Zonder stress weet ik niet wie ik ben en wat ik moet doen. Het lijkt dan of ik mijzelf niet ben.

Wie herkent dit? Ik hoor het graag in reacties?!

Mieke Van Liefde
O jeetje, ik probeer net uit die trauma stress te geraken. Het gaan opzoeken zou ik zeker niet doen hoor. Dat is nergens goed voor.
24-09-2017 16:34
24-09-2017 16:34 • Reageer
_PetitCorbeau_
Ik kan je heel goed volgen!
02-08-2017 11:18
02-08-2017 11:18 • Reageer
Annelies Wetzelaer
Ik vind het erg voor jou dat je zoveel hebt meegemaakt. Ik heb ook veel stress gekend in mijn leven maar wil ervan weg. Ik heb meerdere burn-outs gehad, en ik wil stilte en rust. Dus ik ben heel blij dat we binnen de maand in Hongarije zitten, weg van stress en drukte :) Nu je geen stress meer hebt, probeer het eens met meditatie of mindfulness, je zal jezelf daar wel vinden. Gewoon eens stilstaan bij jezelf. Het lijkt misschien voor jou zo dat stress je gemaakt bent wie je nu bent, maar het kan ook zijn dat je niets anders kent. Het is heel normaal dat nu de stress er niet meer is, je het even niet meer weet. Probeer toch te genieten van dit gevoel en de rust erin te vinden. Het zal wel wennen :)
01-08-2017 19:02
01-08-2017 19:02 • Reageer