×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Weer een kijkje in de maand januari

Weer een kijkje in de maand januari


Wat een maand zeg....

Zoals in mijn vorige blog te lezen, ben ik begin januari verhuisd.

Sindsdien is het helaas met mijn gezondheid achteruit gegaan, en ook met het vertrouwen in huisartsen... Ik begon te bloeden door de pil door tijdens mijn verhuizing. Nja, een doorbraakbloeding dacht ik. Helaas hield het niet op en ben ik een week later op bezoek gegaan bij de huisarts. Ik had veel krampen en ondraaglijke pijn.

Ik werd naar huis gestuurd met een lading morfine, vanaf toen ging het nog verder achteruit;

Ik begon af te vallen terwijl ik prima eet. Een stressfactor speelde op dit moment niet mee... Ik heb continue krampen en af en toe steken, helaas is het vloeien nog steeds niet opgehouden... De huisartsenpost opgebeld, het was in de avond namelijk dat ik ook koorts begon te krijgen. Ik zat er even helemaal doorheen want ik heb een hekel aan ziekenhuizen maar toch ging ik er heen! Weer wat overwonnen voor mijzelf. Ik ben toen gecontroleerd en de spoedeisende huisarts kon niks spoedeisend vinden. Helaas had ik wel daar te maken met een nare eendenbek. Ik werd naar huis gestuurd en moest de volgende dag naar mijn eigen huisarts.

Bij mijn eigen huisarts voelde ik me sinds de vorige afspraak niet gehoord en nu weer niet namelijk:

Ik heb een huisarts in opleiding, ik werd naar huis gestuurd met ernstige klachten de vorige keer. Gelukkig zat er een huisarts bij om de huisarts in opleiding te checken. Hoppetee, de tweede eendenbek. Poeh! Na wat onderzoeken werd ik doorgestuurd naar de afdeling polikliniek gynaecologie in het ziekenhuis.

Dus ik weer naar het ziekenhuis. Helaas heb ik het niet zo op mensen in opleiding en 3 x raden. Een gynacoloog in opleiding. Ze onderzocht mij maar kon niks spoedeisend vinden... Ja onderzoek dan verder dacht ik! Ik verga van de pijn... Maar binnen 5 minuten stond ik weer op straat. Eenmaal thuis bel ik mijn huisarts op en ik krijg het antwoord; Ja wacht nog maar een week....

Toen brak ik in tranen uit. Ik kan niet meer goed lopen, ik ben duizelig, ik ben aan het spugen en nog steeds aan het vloeien. En ik moet maar wachten!!!!

Dus het weekend daarna weer de huisarts opgebeld waar ik afgelopen dinsdag terecht kon. Mijn huisarts zag nu wel eindelijk in dat ik het niet langer meer volhield! Nu staat er een onderzoek bij de internist in het ziekenhuis gepland. Gelukkig eindelijk schot in de zaak. Eindelijk wordt ik gehoord..

Helaas een wachttijd van twee weken. Op dit moment kan ik één ding per dag doen, maar daarna slaap ik de hele dag. Ik vloei nog steeds en kan niet lang lopen. Helaas ben ik afgelopen maand 5 kilo afgevallen maar zit ik wel onder de medicatie. En dat vreet ook aan je lichaam hoor!

Ik ga de positiviteit erin proberen te houden met de gedachte dat ik binnen 2 weken geholpen wordt!

WISH ME LUCK!

ilse94
jeetje wat heftig zeg. ik hoop dat je snel duidelijkheid krijgt en dat ze je kunnen helpen met het probleem te verhelpen want zo doorgaan is geen optie. wat ik wel even wil zeggen is dat die klachten die je erbij hebt gekregen sinds je morfine kreeg ook daarvan kunnen komen maar dat betekend niet dat ze je zo maar naar huis moeten sturen en je niet verder onderzoeken.. want er is weldegelijk een probleem want anders vloei je niet zo en heb je niet zoveel pijn..
16-02-2017 13:49
16-02-2017 13:49 • Reageer
Lotte van Mil
Jeetje wat heftig! Sterkte de komende periode en ik ben benieuwd wat er uit komt
13-02-2017 19:06
13-02-2017 19:06 • 1 reactie • Reageer
MY MIND
Er komt een blog over ! Nog eventjes afwachten
15-02-2017 23:43
15-02-2017 23:43 • Reageer
Mamavan2kids
Heel erg veel sterkte zeg. dit is ook echt niet niks..
09-02-2017 10:03
09-02-2017 10:03 • 1 reactie • Reageer
MY MIND
Dankje !
15-02-2017 23:44
15-02-2017 23:44 • Reageer