alles op orde brengen

alles op orde brengen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben de laatste dagen enkel nog bezig geweest met leren, als ik ergens mee klaar was schoof ik het aan de kant. Met alle gevolgen van dien. 'Waar heb ik dat nu gelaten?' 'Waar is mijn pen?' 'Ik heb geen plaats om te schrijven, ugh!' *Nog een paar papieren op de grond...*

Het is een jungle geworden mijn bureau... Hoe heb ik het ooit zover laten komen hihi. Vanavond dus een klein opruimmomentje, alles weer in orde brengen. Als jullie wat tips hebben om die ordelijk te maken of om het vervolgens ook gemakkelijk ordelijk te houden hoor ik het graag! Ik ben benieuwd hoelang ik bezig ga zijn met opruimen, en welke verdwenen dingetjes ik terug ga vinden ;)

(Ps: op de foto zie je maar de helft van mijn bureau, de andere helft... Nou ja, daar zie je geen bureau meer ;) )Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (17 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dat gaat goed
| 11:09 |
Valt wel mee toch.... ;)
| 00:22 |
t Valt reuze mee als ik t vergelijk met wat ik links en rechts van mijn toetsenbord zie liggen, ik hier dus amar eens ruimen morgen, dank
| 22:21 |
op de foto staat maar een klein deel van mijn bureau haha
| 22:33 |
sssssssssssssssssssst hahaahaha
| 22:43 |
Zo ziet mijn werkplek er ook uit thuis. Jammer genoeg is mijn werkplek ook onze eettafel, dus we eten regelmatig met het bord op schoot
| 16:22 |
haha ;)
| 22:32 |
dit is wel tof :)
| 15:53 |
Dit is fijn ;)
| 15:42 |
Hahah valt wel mee met die chaos op de foto

Neem ook eens een kijkje op mijn blogs: yoo.rs/yaramairin/
| 15:29 |
ja de foto wel ;)
| 15:30 |
Ik ging bijna zeggen, het valt toch mee, maar je hebt de chaos dan toch niet gefotografeerd haha :-)
| 22:20 |
nee, nee, enkel de rustige gedeelte ;)
| 22:53 |
oké haha :-)
| 10:16 |
Ach, geen haast, het loopt (helaas) niet weg ^-^
| 12:01 |
spijtig genoeg niet nee haha
| 12:17 |
Oh, valt nog mee! Ik zie nog een bureau
| 11:44 |
Dat valt nog wel mee
| 09:30 |
haha, je ziet maar de helft ;)
| 09:39 |
Order scheppen is altijd goed
| 20:41 |
inderdaad :)
| 22:03 |
Om te beginnen, direct weggooien wat je niet meer nodig hebt. Mappen en dozen (waarop dan ook staat wat er in zit) binnen handbereik. Van die stapelbakken met etiketjes op de bak waar je direct in kan sorteren en ook nog eens iets kan terug vinden.
| 19:13 |
dat is handig dank je wel! :)
| 22:02 |
Interessante beschrijving van je voorgenomen 'opruimmoment'. Heel veel sterkte met deze inspannende bezigheid! Voor daarna: 'smakelijk eten', voor daar weer na: 'welterusten' en voor morgenochtend alvast 'goedemorgen'. Vergeet niet om tussen de bedrijven door je yp-score te publiceren.
| 19:00 |
hou je haat voor je eigen
| 22:03 |
Als jij sarcasme aanduidt met 'haat' en het hebt over 'je eigen', vraag ik mij af hoe jij je examen denkt te halen. Veel succes!
| 00:15 |
Succes met opruimen
| 18:37 |
dank je wel :)
| 22:03 |
Ik kan je geen tips geven. Mijn bureau is ook een slagveld.
| 18:12 |
hihi dan ben ik toch niet de enige
| 22:03 |
Succes! Zo ziet het er bij mij meestal ook uit, dus tips zijn voor mij ook welkom.
| 18:05 |
hihi ben ik dan toch niet de enige ;) misschien binnenkort een blogje met tips :)
| 22:04 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen