Instagram look-back 4

Instagram look-back 4


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dag iedereen! Vandaag komt de vierde instagram look-back online! (Als je mij nog niet volgt ga dan snel kijken: MyGirlyLifeAndreia) Ik wou het vanmorgen al online zetten maar doordat het een drukke weekend is geweest komt het er nu pas op. 

 De principe blijft hetzelfde als de drie voorgaande instagram look - backs. Zoals je op de foto kunt zien ben ik niet echt actief geweest deze week... Ik had nog twee examens die mijn aandacht nodig hadden. Donderdag was mijn laatste examen. Die avond ben ik dan met klasgenoten iets gaan drinken op Winterland in Hasselt (het was echt mega gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!). Vrijdag had ik weer een rijles. Het ging wel vlot en ik hoop dat het telkens beter en beter gaat want dinsdag heb ik weeral mijn examen. Ook was ik toen een jaar samen met mijn vriend en zijn we samen naar de fitness gegaan (laatste foto) en daarna zijn we bij de chinees gaan eten. Het was heel lekker en vooral heel gezellig :D. Zaterdag had ik twee verjaardagsfeestjes! Een ervan was van mijn vriend die 18 wordt. Het waren allebei echt zeer geslaagde feestjes en ik vind het spijtig dat het alweer voorbij is... Zoals je op de rode foto kunt zien heb ik een win actie lopen! Neem zeker een kijkje en vergeet niet om mee te doen natuurlijk! Verder was mijn week rustig en heb ik dus ook niet veel om over mijn instagram te vertellen dus zal ik maar aan de statistieken beginnen. :)

Weergaven: 1.036 (-537 sinds vorige week)
Bereik: 234 (+7 sinds vorige week)
Profielweergaven: 58 (-52 sinds vorige week)

Websiteklikken: 4 (+3 sinds vorige week)

 Zoals ik al had gezegd heb ik geen tijd gehad voor instagram en dat is meer dan duidelijk bij mijn statistieken... Ik ben we heel blij met de websiteklikken maar dat zal waarschijnlijk van de winactie komen. Ik hoop dat ik volgende week weer wat mooiere cijfers kan weergeven :)

 Hoe was jullie week? Nog iets leuks gedaan?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit is fijn ;)
| 15:50 |
oh dat is leuk
| 22:32 |
:)
| 22:33 |
Mooie statistiek. Mijn week was kort: Yoors,Yoors, Yoors. :)
| 09:12 |
Hihi ook heel leuk! Begint bij mij ook meer en meer tijd in te nemen
| 11:05 |
idd :)
| 13:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen