Mijn verhaal

Mijn verhaal


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal! Ik kom hier even mijn verhaal doen. Wat bedoel ik daar juist mee? Wel, eerst ga ik mezelf kort beschrijven en dan ga ik verder met mijn levenservaringen en mijn huidige bezigheden waar ik de meeste voldoening uit haal.

Dus mezelf voorstellen... Euhm, hoe begin ik daar aan? Ah ja, ik ben Andreia, brein achter de schuilnaam MyGirlyLife en ik blog graag over mijn leven en actuele dingen. Ik ben 18 jaar (donderdag word ik 19 joepiee!!) en ik studeer Handelsingenieur. Ik ben in Portugal geboren en op mijn 9jaar ben ik overgevlogen naar België. Het was mijn eerste keer vliegen dus heel spannend allemaal. Het was een beetje wennen aan een ander land maar al bij al heb ik het er goed vanaf gebracht, geen enkele jaar achterstand op school. 
Waar hou ik mij nu eigenlijk mee bezig? Ik ben een passionele blogger. Niet alleen schrijf ik heel graag, maar ik lees ook echt heel graag. En dit ben ik te weten gekomen door de jaren heen. In 2014 won ik een schrijfwedstrijd waar we aan moesten deelnemen op school. Van in de 200 inzendingen werd de mijne uitgekozen. Ik wist al langer dat ik graag schreef, maar nu kreeg ik er ook waardering voor. Zo ben ik stil aan meer en meer in de blogwereld gekomen en vandaag de dag kan ik echt helemaal niet meer zonder. 

Naast bloggen probeer ik mijn studies bij te houden. Ik zit in het eerste jaar universiteit dus moet ik alles nog een beetje afzoeken. Ik ga ook vaak babysitten, wat ik echt geweldig vind! Ik ben heel graag bij kinderen en hun enthousiasme doet me echt goed. Ik heb ondertussen verschillende babysitgezinnen waar ik regelmatig langs mag komen. Altijd leuk en die extra zakcentje is ook tof natuurlijk. 

Ik hoop dat ik jullie zo een beter beeld van mij heb mogen geven en dat jullie in de toekomst mijn blogs zullen lezen om verder op de hoogte te blijven ;)
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heb je leuk gedaan
| 11:39 |
Mooie omschrijving van wie en hoe je bent en waar je vandaan komt......
Veel plezier met schrijven!!
| 13:26 |
dank je wel!! :)
| 13:27 |
Ik zou ook graag zo goed kunnen schrijven.
| 11:50 |
Dank je voor het complimentje :)
| 20:46 |
Leuk om te lezen wie jij bent! en je kan inderdaad heel leuk schrijven, hebben ze een goede winnaar uitgekozen haha! Welkom :)
| 16:37 |
hihi dank je wel :)
| 19:37 |
Leuk om iets meer van je weten te komen.
| 15:49 |
:)
| 18:59 |
hele leuke blog om te lezen
| 10:26 |
Dank je wel
| 11:47 |
Heel leuk geschreven :)
| 07:45 |
Dank je wel
| 08:07 |
Leuk om te lezen!!
| 04:40 |
Dank je wel
| 06:21 |
Leuk dat je je zo mooi extra voorstelt
| 23:45 |
dank je wel :)
| 23:46 |
Super en van harte welkom op Yoors. Ik hoop nog veel van je te lezen.
| 23:45 |
dank je wel, ondertussen al enkele maanden een trouwe Yoorsiaan ;)
| 23:46 |
Oh haha wat stom van mij. Sorryyyy
| 00:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen