new day, new chances

new day, new chances


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag een drukke dag voor mijn neus. Hoewel ik maandag examen heb is er vandaag toch wel veel te doen buiten leren... Deze middag ga ik bij de papa van mijn vriend eten omdat hij vandaag jarig is. Het lijkt me heel leuk en ik kijk ernaar uit! Dan deze avond ga ik met mijn ouders eten, zij zijn namelijk vandaag 19 jaar getrouwd en dat moet natuurlijk leuk gevierd worden. Ook hier kijk ik heel hard naar uit. Waar ik niet zo hard naar uit kijk zijn de uren erna... Wanneer ik ga beseffen dat ik nog wil leren maar het telkens later en later wordt... Ik weet nu al dat ik pas laat in mijn bed ga durven kruipen omdat ik alles toch nog wel bekeken wil hebben. Ik probeer deze morgen al zo veel mogelijk te doen, maar of het ook echt wel lukt is een ander verhaal...

Verder wil ik iedereen een fijn weekend wensen. Rust allemaal maar lekker uit van de drukke week ;) Wat zijn jullie plannen?Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dat gaat goed
| 11:14 |
succes ermee :) hopelijk ging het goed
| 05:50 |
Wat een leuke foto!
| 11:46 |
wat leuk allemaal!
| 21:33 |
Het hele weekend gewerkt toen haha, zie je blog nu pas - loop hopeloos achter met reageren bij de mensen :)
| 18:56 |
kan gebeuren, ik loop ook heel hard achter door mijn examens... Nog twee te gaan en dan volop yoors terug wat bij lezen hihi
| 21:20 |
Goedemorgen! Fijne dag! :) Succes
| 10:44 |
Workshop en huishouden doen en yoorsen natuurlijk. Geniet ervan.
| 12:05 |
:)
| 19:20 |
Wat een mooie dag ligt er voor je. Geniet ervan!
En laat je niet schaakmat zetten...
| 10:46 |
hihi dank je
| 19:21 |
;-)
| 19:22 |
Komt vast goed ook een fijn weekend
| 09:01 |
:)
| 09:28 |
Een drukke dag , veel plezier, en probeer onderweg wat te leren in de rustige momenten
| 08:35 |
dat ben ik van plan, gisteren alles mooi samengevat zodat ik enkel een paar papieren moet meesleuren en geen hele boeken ;)
| 08:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen