×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Dagelijks leven

Dagelijks leven


Zoals de titel al doet vermoeden ga ik het hebben over mijn dagelijks leven , het plannen van mijn dagen & de dingen waar ik tegen aan loop met de aandoeningen die ik heb .

Eerst mijn dagelijks leven : mijn dagelijkse dingen zijn net als bij iedereen aankleden , eten , opruimen , douchen , ik heb een hond waar ik elke dag zeker 3 keer mee loop , en dan nog gewoon de dingen in huis , op dit moment werk ik niet en is school ook niet mogelijk.

Waarom ik niet naar school ga ? of werk ? school zijn te lange dagen voor mij & de 2 hele dagen stage lopen is voor mij al niet haalbaar , werken is op ook niet haalbaar omdat ik nu nog geen hulp krijg van uwv of de gemeente .

Iets plannen is bijna onmogelijk , zoals vandaag voel ik me redelijk goed op pijn in mijn schouder na , maar morgen kan het zijn dat ik mijn bed bijna niet uit kan komen , het lastigste van alles is dat ik niet weet waar ik morgen last van heb of die dag daarna , mijn pijn verplaatst zich continu , de ene dag zijn het mijn knieën de andere dag mijn rug. Mijn middelbare school heb ik niet afgemaakt niet omdat ik het niet wil maar omdat het niet lukt , ik vond school altijd best leuk , ik ben ook niet dom , heb 2 jaar het examen jaar gedaan , en daarna naar niveau 1 gegaan , ik moest wel naar niveau 1 anders zou ik in de klas komen met allemaal 14/15 jarige als 18 jarige bijna 19 is daar natuurlijk niet echt iets aan , school adviseerde om maar naar niveau 1 te gaan terwijl ik daar niveau 2/3 deed , makkie zou je zeggen , de stof is ook wel makkelijk , maar al die uren naar school gaan , tussen uren , het fietsen , trappen lopen , van ene lokaal naar de andere was gewoon te zwaar , van half 9 tot half 4/half 5 elke dag ( maandag tot woensdag ) en dan donderdag en vrijdag stage lopen de hele dag , ik kreeg dan wel uren vermindering voor stage van 400 uur naar 300 , maar hoe moet ik dat doen in een 'normale winkel' met 'normale mensen' een beetje kou is voor mij al niet te doen dan heb ik al geen gevoel meer in mijn vingers , tillen is bijna niet mogelijk door de eeuwige pijn in in schouder , dus maar weer bij het uwv een beoordeling aangevraagd , nu afwachten .

mochten jullie vragen hebben stel ze alsjeblieft.


Groetjes !!