×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Zonder haar was ik er niet meer.

Zonder haar was ik er niet meer.


Zoals zij is er niemand , zij steunt me met alles , is nooit boos op me & verwacht nooit iets van mij , straks meer over haar , ik zal beginnen bij het begin ... in korte tijd is er veel gebeurt in mijn leven , verschillende mensen in mijn familie overleden , waaronder mijn vader , kort daarna werd ik ziek , het heeft een tijdje geduurd voordat we wisten wat het was , een tijdje daarna ging het uit met mijn toenmalige vriend , het voelde voor mij alsof ik niets meer had in dit leven , alsof ik helemaal alleen in het leven stond , in de tijd dat ik ziek werd heb ik mijn vriendinnen verwaarloosd , door de pijn en onderzoeken kon ik steeds vaker niet afspreken , naja op een gegeven moment spraken we elkaar helemaal niet meer .

Ik kwam thuis te zitten , school lukte niet , werken lukt niet , ik voelde me nutteloos , en begon te denken ik heb hier toch niets te zoeken , het werd steeds donkerder in mijn hoofd , waar ik eerst altijd een vrolijk klein pittig meisje was voelde ik me nu nog maar een klein sullig ding , het was niet grijs in mijn hoofd , maar pikzwart , ik kon niet genieten van dingen , was chagrijnig , constant moe , ik wou mijn huis niet uit , en daar was de gedachte : ik kan er ook gewoon een eind aan maken , een eind aan al het gedoe in mijn hoofd ,bijna zou ik mijn plan gaan uitvoeren maar toen kwam mijn ex er achter dat het niet goed met me ging .

Hij vertelde het aan mijn moeder , veel gepraat , besloten dat ik niet naar een psycholoog wil , en dat ik zelf er voor ga zorgen dat het zwarte in mijn hoofd minder zwart word ,het heeft lang geduurd voordat ik weer zin kreeg om iets te doen , en daar komt zij in beeld , zij heeft alles voor me opgelicht , weer minder donker gemaakt , ik ging weer naar buiten , ging weer dingen doen , praten met vreemde mensen allemaal door haar .

Zij heet Jady , is een stafford x pitbull , nu bijna 1 jaar oud , 5 maanden bij mij ,

Een hond kan zoveel meer doen dan een mens , veel mensen zullen het niet snappen , ze steunen je op een manier die niet uit te leggen is , honden zijn er altijd voor je , maakt het niet uit hoe je er uit ziet , hoe je je voelt , als je maar naar buiten met ze gaat , liefde geeft & verzorgt .

Als ik thuis kom en ik zie dat ze zo vrolijk is dat ik er weer ben word ik gelijk blij , als ik me niet zo goed voel komt ze meteen met me knuffelen .

Zoals mijn titel al zegt ; zonder haar was ik er waarschijnlijk echt niet meer .

lees je dit , en herken je dat je er niet meer wilt zijn , praat met iemand die dichtbij je staat , of met een vertrouwens -persoon op school of werk , bel 133 zelfmoordpreventie 0900-0133 .

Je bent het waard om hier te zijn , echt .
Mylifewith
Dankjullie wel !❤
26-09-2017 16:56
26-09-2017 16:56 • Reageer
s.gysens
Echt mooi! Wanneeer bij mijn dochter een chronische depressie werd vastgesteld, kocht ik een hond voor haar. Wanneer ik die 2 zie knuffelen, weet ik dat dat een goed idee was!
22-09-2017 08:50
22-09-2017 08:50 • Reageer
LivingThaGoodLife
Mooi die onvoorwaardelijke dierenliefde. Fijn dat je er nog bent!
21-09-2017 11:14
21-09-2017 11:14 • Reageer
Ms.Aihtnyc
Wat een prachtig een dapper verhaal en ik ben het helemaal met je eens dieren kunnen mensen echt helpen. Heel fijn dat Jady jou zo gelukkig maakt.
21-09-2017 08:53
21-09-2017 08:53 • Reageer
Hetty
Ik herken je verhaal in zoverre dat ook ik nog op deze aardbol rondloop door de steun van een trouwere vriend dan menig mens zich zal kunnen voorstellen. Mijn grote vriend heet Rowan, en is een witte Duitse Herder. Nu alweer 9 jaar, en nog elke dag als ik hem aankijk wordt ik opnieuw verliefd op hem. Op zijn trouwe hondensnoet die altijd blij is mij te zien. Bij me te mogen zijn. Hij gaat voor mij door het vuur, en ik ga voor hem door het vuur. Samen zijn we sterk. Sterkte meis! Maar wat je schrijft is zó ontzettend waar! Je bent het waard om hier te zijn!
21-09-2017 08:22
21-09-2017 08:22 • Reageer