Mijn kunst Tekeningen

Mijn "kunst" Tekeningen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit is een kleine greep uit mijn wat "oudere" collectie, ik heb inmiddels veel meer waaronder portretten en pointillisme. Ik heb tegenwoordig werken waar meer tijd in zit dan in deze tekeningen hier onder. Ik ben best trots op deze tekeningen en ben erg nieuwsgierig naar jou mening, laat je mening hieronder achter... Tips en feedback is ook altijd welkom :)  

De witte tijger, deze heb ik eind 2015 getekend, ik heb hier dan ook de nodige uurtjes over gedaan. (3 uur)

Dit is Dobby, en mijn grootste trots van mijn tekeningen. Ik heb hier ook lang over gedaan maar het resultaat mag er zijn (ook al zeg ik het zelf). (2,5 uur)

"Het meisje met de parel" nagetekend en nog bezig met het inkleuren. Zij is beter gelukt dan ik had verwacht en ben hier aan begonnen toen ik mij verveelde. (tot nu toe 2 uur)

Harry Potter (Daniël Radcliff), Ik ben super fan van Harry potter. Ik was hier (2014) nog niet goed in portret tekenen ( nu nog steeds niet) vandaar dat deze van de zijkant getekend is. Herken je hem een beetje? (1 uur)

Hoe oud hij ook is, ik had vroeger een crush op hem, captain Jack Sparrow (Johnny Depp).

Weetje: 4 jaar geleden heb ik hem gezien in London daar was ik toen met school op werkweek, we mochten voor ons zelf rondlopen in Piccadilly Circus, tot een paar klasgenoten op ons af kwamen rennen, bijna gillend: "Johnny Depp is daar!!!!". Dus wij kijken natuurlijk, had iedereen gedaan, en ja hoor daar staat hij. Het bleek dat hij hier was voor een nieuwe film van hem. Mijn vriend was toen ook mee maar heeft hem niet gezien, nu pest ik hem daar nog mee (wat ben ik ook lief)

1,5 uur 

De kat, ik zelf vind dat dit een heilige Birmaan is, als jij er iets anders in ziet, zet maar onder in de reacties ben wel nieuwsgierig. Deze heb ik in 2016 gemaakt (1 uur).
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel mooi gedaan
| 13:10 |
Mooie blog met prachtfoto's
| 12:02 |
Dankje :)
| 12:55 |
Heel mooi gedaan allemaal!
| 23:33 |
Dankje :)
| 00:33 |
Heel erg leuk !
| 17:50 |
Dankje :)
| 17:58 |
De witte tijger vind ik de mooiste! Super om te kijken naar je talent :D
| 12:03 |
Dankje :)
| 13:31 |
Allemaal mooie tekeningen
| 09:49 |
Dankje :)
| 11:17 |
Prachtige tekeningen maak je :-)
| 22:39 |
Dankje :)
| 06:58 |
Goed bezig zeg!
| 22:33 |
Dankje :)
| 22:34 |
Knap gedaan hoor groetjes an creatief
| 22:31 |
Dankje :)
| 22:33 |
Leuk getekend allemaal!
| 22:01 |
Dankje ;)
| 22:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen