Nieuw werk


Na een dik half jaar op een plek gewerkt te hebben, waar het mij helemaal niet beviel heb ik een nieuwe baan. Dit kon je lezen in een andere blog: " Ligt het aan mij".

Ik werkte sinds december al op de vrijdag ochtend in groep 2 als juf, geweldige collega's daar ze willen je allemaal zo veel mogelijk helpen. Nu kreeg ik ook een baan aangeboden op de bso op die school (helemaal blij natuurlijk). Gelijk zei ik ja, het waren bijna net zo veel uren als ik al had alleen nu dichter bij.

Op de bso heb ik verder geen collega's op de locatie, dus niemand waar ik rekening mee hoef te houden. Ik heb ongeveer 5 kinderen per keer soms iets meer of zelfs minder.

De kinderen daar zijn enorm lief en luisteren (tot nu toe) heel goed. Hier zit ik helemaal op mijn plek, ik mag de nieuwsbrief maken, boswandelingen maken en ik ga nu met thema's werken. Ik ben zo blij dat ik hier de vrijheid heb om zulke dingen te gaan doen.

Jullie horen nog hoe het verder zal gaan.