Schrijfwedstrijd #2 : Lucifer en mijn leven

Schrijfwedstrijd #2 : Lucifer en mijn leven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik de wedstrijd zo leuk vond heb ik nog een tweede verhaal gemaakt. Dit keer meer fantasie dan mijn vorige. Uit mijn gebrek van ideeën heb ik de lucifer die ik moest gebruiken als woord, veranderd in Lucifer (de duivel zijn naam). Ik hoop dat jullie dit verhaal ook leuk vinden :D 

Vlug Vlug Vlug… Tandpasta op de tandenborstel…. Waarom kan ik nou nooit een snel uit bed komen, nu moet ik mij weer haasten. In plaats van Yoghurt als ontbijt pak ik snel een appel voor mee onderweg naar school toe. Ik sluit de deur achter mij dicht en struikel uit alle haast bijna over de mat heen die bij de voordeur ligt. Hardop begin ik die stomme mat te vervloeken.

Door de haast ren ik zo de straat over om over te steken, zonder goed uit te kijken. Er komt met een veel te hoge snelheid een wit bestelbusje op mij afrijden, ik kan niet op tijd weg komen en wordt dan ook hard geraakt.
Ik wordt wakker op een duistere plaat… waar ben ik nu weer beland denk ik… Ineens staat Lucifer voor mij en verteld mij dat ben overleden door de klap met het bestelbusje. Heb ik weer… Om een introfilm te laten zien over de hel laat hij een programma zien, hierin valt ook te zien waarom ik niet in de hemel ben beland. In het eerste stukje zie ik hoe ik het tafelkleed van mijn oma in hele kleine stukjes knip met een kinderschaartje. In het tweede filmpje zie je hoe ik een winkel besteel van zijn scharen. Nu denk ik echt wat moest ik met al die scharen… In het derde filmpje zie je dat ik nooit op tijd op school ben.

Ik wordt een beetje moe van al die filmpjes en vraag om een fatsoenlijk ontbijt, ik heb door de klap met het busje namelijk niet mijn appel op kunnen eten… 


-XxX- 

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk en creatief verhaal
| 13:02 |
Ik heb ergens gelezen dat heeeel lang geleden een meisje wel in een appel beet, die belandde toen in een soort van hel..........
| 13:10 |
Huh wat raar als je het weer vind zou je dan een linkje willen sturen ben wel benieuwd :)
| 22:28 |
Ik doelde op Eva (van Adam) ;)
| 08:02 |
Ohhh hahaha
| 17:22 |
En en? Wat zei Lucifer?
| 17:46 |
Nee hij noemde me knettergek omdat ik het vroeg :(
| 19:01 |
Och arme, beland je in de hel zonder ontbijt, leuke fantasie
| 09:17 |
Dat is best erg
| 11:16 |
Whahaha, dat eind! Leuk gedaan!
| 01:38 |
Dankje :)
| 06:29 |
Heel leuk bedacht!:)
| 20:59 |
Dankje
| 21:00 |
Da's leuk gedaan.
| 20:11 |
Dankje :)
| 20:41 |
Deze is erg leuk, compliment.
| 18:06 |
Dankje :)
| 20:41 |
Heel leuk verhaal, die laatste zin maakt het helemaal af! Top gedaan!
| 16:57 |
Ik vond wel dat het ontbijt belangrijk was
| 20:40 |
En heb je dat ontbijt nog gekregen...?
| 15:48 |
Zo aardig was lucifer niet haha
| 20:40 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen