×

Yoors


Inloggen
×

YoorsStage trouble

Stage trouble


Sinds anderhalf jaar loop ik stage op een middelbare school, ik help mee met de ckv klassen. Vooral de eerste en tweede klassen van het VMBO basis en kader. 

Twee weken geleden zeiden een paar jongens (die altijd grappen maken en nooit serieus zijn) "er is een instagram account die pokemonkaarten heeft van docenten. Dus met een foto van de docenten erop en die moet je dan gaan sparen, u staat er ook tussen". Doordat ze nooit serieus zijn en overal grappen over maken, ging ik er van uit dat dit een grap was. Grap of niet ik had het moeten controleren. Vandaag (16-11-17) kreeg ik een mail van iemand uit de directie op mijn stage, hierin het bericht over dat er een instagram account is die de privacy van docenten schend, door de foto's die ze op de kaarten hebben gemaakt.  

Nu heb ik dus gelijk gekeken of ik er inderdaad tussen stond zoals de jongens zeiden, het instagram account is verwijderd, het is beter maar ik kom er nu dus nooit achter. Ik ben zo'n (irritant) persoon die altijd zulke dingen over zichzelf wil weten.

De volgende keer neem ik iedereen serieus of het een grap is of niet. 

IKzelf

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.