Stage trouble

Stage trouble


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds anderhalf jaar loop ik stage op een middelbare school, ik help mee met de ckv klassen. Vooral de eerste en tweede klassen van het VMBO basis en kader. 

Twee weken geleden zeiden een paar jongens (die altijd grappen maken en nooit serieus zijn) "er is een instagram account die pokemonkaarten heeft van docenten. Dus met een foto van de docenten erop en die moet je dan gaan sparen, u staat er ook tussen". Doordat ze nooit serieus zijn en overal grappen over maken, ging ik er van uit dat dit een grap was. Grap of niet ik had het moeten controleren. Vandaag (16-11-17) kreeg ik een mail van iemand uit de directie op mijn stage, hierin het bericht over dat er een instagram account is die de privacy van docenten schend, door de foto's die ze op de kaarten hebben gemaakt.  

Nu heb ik dus gelijk gekeken of ik er inderdaad tussen stond zoals de jongens zeiden, het instagram account is verwijderd, het is beter maar ik kom er nu dus nooit achter. Ik ben zo'n (irritant) persoon die altijd zulke dingen over zichzelf wil weten.

De volgende keer neem ik iedereen serieus of het een grap is of niet. 

IKzelf

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En geen gevolgen voor degene die het bedacht heeft?
| 19:48 |
Nee ze weten niet wie 
| 16:14 |
Best wel erg hoe kinderen met docenten omgaan af en toe. Ik vind het jammer dat ze lang niet altijd meer het respect krijgen dat ze verdienen. Het lijkt me ook echt geen makkelijke baan, vooral niet op een middelbare school. Zo'n situatie als deze zou ik zelf ook super vervelend vinden, en ik zou waarschijnlijk ook willen weten of het positief of negatief is wat er over me wordt gezegd.
| 11:58 |
Ja ik ben er ook nog steeds heel nieuwsgierig naar. Het wordt ook met de jaren erger
| 12:49 |
Je was beter even gaan kijken.
| 09:39 |
een hewaarschuwd mens he
| 16:15 |
Oh gadsie, ik zou ook willen weten wat er gezegd/te zien is!
| 16:05 |
Goede leer voor de volgende keer maar idd irritant
| 15:55 |
Wat irritant. Ik zou het proberen achter me te laten. Maar ik snap wel dat je er van baalt.
| 15:34 |
He wat vervelend zeg! Altijd iets te klagen of te zeggen over een ander maar nooit eerst bij zichzelf nagaan wat ze zelf mankeren
| 14:35 |
nou inderdaad
| 14:44 |
Ik zou dat ook willen weten ...
| 14:22 |
Heel irritant gevoel dat je er niet achter kan komen
| 14:44 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen