Verwen avond

Verwen avond


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zaterdag heb ik mijn eerste werkdag gehad en mijn vriend vond dus dat ik wel een relax avond verdiende, hij heeft allemaal kaarsjes neergezet in een hartjes vorm en bad vol laten lopen voor mij. Later gingen wij nog naar een muziekavond, hier waren wij erg snel uitgekeken en lagen we al snel weer bij hem op de bank de film "Soof" te kijken.

Van mij mogen deze avondjes vaker!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ziet er leuk uit
| 13:08 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen