×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Goede investering

Goede investering


Wie heeft er niet gehoord van Bitcoin, Litecoin, Ethereum en andere cryptocurrency? Via hippiefox hier op yoo.rs kwam ik in aanraking met cryptocurrency en in het bijzonder het programma Icenter Litebot.


In deze bot, die via je smartphone en Telegram messenger (een soort whatsapp) werkt, investeer je LTC (litecoin), met een minimum van 0,1. Dit is momenteel rond de 11 á 12 euro. Vervolgens krijg je 99 dagen lang 1,4% per dag uitbetaald over je investering. 

De kracht zit hem in het herinvesteren. Zodra je saldo in de bot weer 0,1 is, kun je dit herinvesteren, waardoor je dan per dag 1,4% krijgt op je 1e investering (0,1), maar ook op je herinvestering (0,1)


En... ik heb ook mijn eerste video gemaakt met uitleg erover. Hij is nog een beetje traag, maar ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Mocht je je ook willen aanmelden en je hebt al telegram messenger, klik dan eens op de volgende link vanaf je smartphone:
https://t.me/iCenter_Lite_BOT?start=nnzido29034


Er is overigens ook een Bot voor Ethereum, met minimale investering van 0,03 ETH (18 euro) : 


En er is er 1 voor Bitcoin, met minimale investering van 0,001 BTC (deze geeft 1,2%): 


In dit overzicht zie je mijn resultaten. Ik ben gestart met 0,48914100 LTC.

1 keer heb ik een uitbetaling aangevraagd van 0,1 LTC om te testen en voor de rest alles geherinvesteerd en tussendoor 1 keer opnieuw 1,5 LTC geïnvesteerd, om het allemaal sneller te laten lopen. (ik ben het ongeduldige type.. lol)

Bovenaan zie je dat ik op dit moment 0,08654199 in mijn balans heb, bijna 0,1 dus en zal vanmiddag weer kunnen herinvesteren. 

Ook zie je in het overzicht wanneer de betreffende investeringen/herinvesteringen aflopen. 
Myranda
Karin Den Hollander-Rietbroek Leuk is anders inderdaad. Ik had mijn investering er al uit, maar toch is het balen. ik hoop nog steeds dat ze terug komen, maar zie het somber in. Ze betalen mondjesmaat uit. Je geeft aan dat er geen fondsen zijn, maar af en toe lukt het me om uit te betalen. Kun je me de link sturen waar je dit hebt gelezen?

Dit is waarom ik altijd zeg: Investeer niets wat je niet kunt verliezen. Ik heb er winst mee kunnen maken, dus dat is mooi meegenomen. 

Ik ga deze blog verwijderen. Niet omdat ik niet tegen kritiek kan, maar omdat ik mensen op dit moment niet aanraad om hierin te investeren. Kun je me het laten weten als je mijn reactie hebt gelezen?
30-10-2018 11:04
30-10-2018 11:04 • Reageer
Karin Den Hollander-Rietbroek
Daar heb je nu vast spijt van, nu Icenter op zijn gat ligt. Gelukkig heb ik zelf niet geïnvesteerd. Ik hoop dat je er niet veel geld in hebt gestopt. Heel misschien kunnen ze een doorstart maken, maar aangezien ze op 17 oktober aankondigden dat het nog maar enkele dagen zou duren, geloof ik daar ook niet meer in. Het loopt een beetje zoals de x12. Ineens word er aangekondigd dat ze door fraude grote verliezen hebben geleden, en voor je het weet is alles weg. Icenter heeft een verklaring gepost op trustpilot, nadat ze veel klachten kregen over het zogenaamde "maintenance" van de afgelopen weken. Er zijn geen fondsen meer.
30-10-2018 10:38
30-10-2018 10:38 • Reageer
HippieFox
Jup. Ik zweer ook echt bij Litecoin 😊
04-06-2018 07:17
04-06-2018 07:17 • Reageer