Goede investering

Goede investering


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wie heeft er niet gehoord van Bitcoin, Litecoin, Ethereum en andere cryptocurrency? Via hippiefox hier op yoo.rs kwam ik in aanraking met cryptocurrency en in het bijzonder het programma Icenter Litebot.


In deze bot, die via je smartphone en Telegram messenger (een soort whatsapp) werkt, investeer je LTC (litecoin), met een minimum van 0,1. Dit is momenteel rond de 11 á 12 euro. Vervolgens krijg je 99 dagen lang 1,4% per dag uitbetaald over je investering. 

De kracht zit hem in het herinvesteren. Zodra je saldo in de bot weer 0,1 is, kun je dit herinvesteren, waardoor je dan per dag 1,4% krijgt op je 1e investering (0,1), maar ook op je herinvestering (0,1)


En... ik heb ook mijn eerste video gemaakt met uitleg erover. Hij is nog een beetje traag, maar ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Mocht je je ook willen aanmelden en je hebt al telegram messenger, klik dan eens op de volgende link vanaf je smartphone:
https://t.me/iCenter_Lite_BOT?start=nnzido29034


Er is overigens ook een Bot voor Ethereum, met minimale investering van 0,03 ETH (18 euro) : 


En er is er 1 voor Bitcoin, met minimale investering van 0,001 BTC (deze geeft 1,2%): 


In dit overzicht zie je mijn resultaten. Ik ben gestart met 0,48914100 LTC.

1 keer heb ik een uitbetaling aangevraagd van 0,1 LTC om te testen en voor de rest alles geherinvesteerd en tussendoor 1 keer opnieuw 1,5 LTC geïnvesteerd, om het allemaal sneller te laten lopen. (ik ben het ongeduldige type.. lol)

Bovenaan zie je dat ik op dit moment 0,08654199 in mijn balans heb, bijna 0,1 dus en zal vanmiddag weer kunnen herinvesteren. 

Ook zie je in het overzicht wanneer de betreffende investeringen/herinvesteringen aflopen. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jup. Ik zweer ook echt bij Litecoin 😊
| 07:17 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen