Help! Ik ben verslaafd!


Aangezien Yoors een vernieuwend, eerlijk en ambitieus platform is en ik mezelf ook als eerlijk, ambitieus en vernieuwend zie, past yoo.rs heel goed bij me! Niet alleen omdat ik het leuk vind om mijn blogs te schrijven en delen, maar het ook een uitdaging vind om bij te dragen aan de opvoeding van yoo.rs.

Ik ben zodanig verslaafd aan yoo.rs, dat ik er serieus over nadenk om hier mijn (parttime) baan van te maken. Want ja, als je yoo.rs stiekem leuker vind dan je huidige baan, dan is de stap naar 'onderzoek de mogelijkheden'  snel gemaakt.  Maar wat nu als je niet zeker weet of je met 24 uur 'research, bloggen en delen' je (parttime) boterham kunt verdienen? 

Juist, dan benader je je mede-yoorsies en vraag je om hulp. Dus lieve mede-yoorsies. Wat denken jullie? Zal ik toegeven aan mijn verslaving?