Mysterious Maya: Waarover schrijf ik?

Mysterious Maya: Waarover schrijf ik?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ga het hier vooral hebben over erotiek, seksuele verlangens, lust en genot. Ik schrijf regelmatig 'stoute' verhaaltjes. Voor ik nu een hoop gedoe over me heen krijg, ik schrijf voor volwassenen (18+), ik heb heel veel fantasie en ik schrijf vanuit een zekere nieuwsgierigheid naar een beleving. De dingen waarover ik schrijf, heb ik niet allemaal uitgevoerd en ik werk ook niet in de seks- of dating-industrie, laat ons zeggen dat ik gewoon heel veel verbeelding heb.

Ben je nu gechoqueerd of vind je dat dat niet kan of niet hoort, goed, lees mijn verhalen dan niet.
Ben je wel nieuwsgierig? Lees er dan eens eentje en wie weet vind je het wel aangenaam, leuk, interessant of opwindend en wil je meer van me lezen.

Ik beleef in elk geval heel veel plezier aan het schrijven dus laat zeker weten wat je van mijn verhalen vindt.
Het helpt mij om mijn schrijverstalent beter te ontwikkelen en mijn stijl bij te schaven. Kritiek is ook mooi meegenomen wanneer deze gegrond is en respectvol geformuleerd.
Ik behandel mensen zoals ikzelf wil behandeld worden, beleefd maar eerlijk, dus zit je iets dwars over wat ik schreef of ben je het niet met me eens, laat het me weten, geen probleem maar veroordeel me niet in mijn mening.

Zoals ik al eerder in mijn vorige blogpost zei, ik ben een gewone vrouw en single mama. Respect, beleefdheid en opbouwende kritiek vind ik heel belangrijk en het is trouwens ook veel leuker om positiviteit te verspreiden, er lopen al genoeg zuurpruimen en verbitterde mensen rond met een oordeel.

Hopelijk tot gauw.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Benieuwd om te gaan lezen.
| 08:51 |
Jawel, ik ben wel nieuwsgierig naar het eerste verhaal dat je zult plaatsen. Misschien een idee om er "18+" bij te zetten (bijvoorbeeld als trefwoord), aangezien hier ook jeugdige leden zijn.
| 18:25 |
Dat was ik inderdaad al van plan. Denk je dat het een goed idee is om voor elk verhaal ook telkens een waarschuwing te zetten zodat mensen weten dat ze seksueel getinte inhoud gaan lezen?
| 22:45 |
Het is zeker een goed idee. Doe wat voor jou goed voelt. Als het niet gewenst zou zijn, meld iemand van Yoors zich wel ;)
| 22:46 |
Het eerste verhaaltje werd gepost :-)
| 23:20 |
Net gelezen en hier zit er een aan de pc....!
| 09:11 |
Hahaha... ;-) Daar zijn dus oplossingen voor ;-)
| 12:30 |
;)

Overigens goed opgelost zo met de eerste alinea.
| 12:41 |
Dank je, soms heb ik wel eens goede ingevingen :-D
| 12:42 |
Herkenbaar, soms heb ik ook heldere momenten ;) hihi
| 14:11 |
Super leuk,ik ga je volgen :-)
| 13:24 |
Het eerste verhaaltje werd gepost :-)
| 23:20 |
Ik ben nieuwsgierig :-)
| 12:59 |
Het eerste verhaaltje werd gepost :-)
| 23:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen