Mysterious Maya: Wie ben ik?

Mysterious Maya: Wie ben ik?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als doodgewone vrouw en single mama, sta ik al meer dan 45 jaar in het leven. Ik ben een goed gevulde volle vrouw en alhoewel de media er voor zorgt dat ons dagelijks een gephotoshopt schoonheidsideaal wordt opgedrongen en we een totaal verkeerd beeld krijgen van hoe een gewone vrouw eruit ziet, vind ik mezelf mooi. Mijn overgewicht, mijn schoonheidsfoutjes en mijn vetrolletjes zorgen ervoor dat ik uniek ben en zitten zo verdeeld dat ik mezelf vaak met een sierlijk instrument vergelijk:

Mijn lichaam is als een contrabas, volumineus maar met mooie sensuele rondingen en als je de juiste snaar weet te bespelen, komen er ook nog hemelse klanken uit.

Mysterious Maya

Toch was het ooit anders, jaren heb ik geprobeerd om een onrealistisch schoonheidsideaal na te streven, probeerde ik in het plaatje te passen en hoopte ik om erbij te horen. Tientallen diëten, me in te strakke jeansbroeken wurmen, vormloze oversized kleding dragen om alles te verhullen, kleurloos door het leven gaan om zeker niet op te vallen, juist heel erg opvallend gekleed rondlopen om de aandacht af te leiden van het niet-aan-het-modebeeld-voldoende lichaam, altijd was er wel iets waardoor ik me onzeker voelde over mijn uiterlijk en als ik me wel goed voelde, stond er altijd wel ergens iemand met een kwetsende opmerking te wachten of met een zeer duidelijke commentaar op mijn, in hun ogen 'verkeerde' eetgedrag.

Opmerkingen over mijn gewicht, veronderstellingen over mijn eetgewoonten, steeds weer horen dat je te dik bent en de conclusie dat je dan ook wel lui en dom zal zijn, maakte van mij een heel onzeker meisje

Mysterious Maya

Tot ik op een dag besloot om me niet meer als minderwaardig te laten behandelen en van mezelf te houden. Ik heb immers genoeg te bieden. Ik hoef niet meer in het plaatje te passen, ik hoef niet te voldoen aan een door de fashion-industrie gecreëerd beeld. Ik ben wie ik ben, ik ben uniek en dat maakt van mij een sexy vrouw.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed voor jezelf opkomen. En je hebt jezelf hier bloot gegeven.
| 16:28 |
Dat kan je wel zeggen ja.
| 17:35 |
Begrippen als 'dik, mollig,volslank, slank en mager' zijn ook cultureel bepaald: hier in de Caribbean vinden wij een vrouw met maat 42-44 superslank, nog net niet mager. In NL ben je dan al 'dik'.
| 06:17 |
Tof profiel. Denk dat je veel volgers zal krijgen met zo'n spannende verhalen.
| 22:42 |
you go beautiful woman! je bent mooi zoals je bent.
| 03:36 |
Bloos :-)
| 14:28 |
Altijd jezelf blijven mooi beschreven
| 23:11 |
Dank je :-)
| 14:28 |
Super artikel!
| 22:32 |
Dank je :-)
| 22:55 |
Gelijk heb je Maya blijf jezelf!
| 07:43 |
Ik ga dat zeker doen.
| 22:54 |
Daar heb je helemaal gelijk in!
| 15:41 |
Dank je :-)
| 22:22 |
Stay yourself and the right ones will stay.
| 14:06 |
Inderdaad :-)
| 22:21 |
Heel goed, blijf jezelf!
| 14:05 |
Ga ik zeker doen.
| 22:21 |
Wat mooi hoe je jezelf beschrijft
| 13:26 |
Dank je :-)
| 22:21 |
Super. Zo mooi als je dat beschrijft. Echt heel mooi.
| 00:25 |
Dank je :-)
| 12:40 |
Dat is een mooi statement!
| 00:54 |
Vind ikzelf ook ;-)
| 19:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen