Bijna weer vergeten

Bijna weer vergeten


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is duidelijk dat ik niet zo goed ben in het bijhouden van dit soort dingen..


Een tijd terug had ik een blog via Wordpress, maar op een zeker moment had ik geen zin meer om te schrijven daar. Dat is wel gek, want het was een fijne plek om dingen kwijt te kunnen en ik vind schrijven best leuk. Nu blijkt echter opnieuw dat het misschien niet helemaal geschikt is voor mij, aangezien ik ook steeds vergeet hier iets te posten. Of ja, ik denk er op de verkeerde moment aan, zoals wanneer ik onder de douche sta. Dat helpt ook niet.

Toch wil ik het proberen hier want ik vind het een leuke website (voor zover ik dat al gezien heb in die paar actieve dagen in januari) en schrijven is nog steeds leuk. Nu nog bedenken waarover, maar dat komt wel goed!


Liefs,

MysticRoseBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is hier echt super hoor. En niks moet, alles mag. Nou ja....alles. ;)
| 15:49 |
Niet alles nee, dat wordt een zootje ;)
| 15:51 |
Haha inderdaad
| 16:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen