Een dag uit mijn leven

Een dag uit mijn leven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Verwijder dit blok d.m.v. de rode knop met het kruisje en sleep nieuwe blokken hiernaartoe. Het rode kruisje krijg je te zien door op deze tekst te klikken. Bekijk het filmpje hieronder voor een korte uitleg over het slepen van blokken.


Opstaan, tasje koffie drinken, computer opzetten, dit is zowat de start van mijn dag. Na een bezoekje in de badkamer en de nodige handelingen ben ik helemaal klaar om me op mijn werk te storten. Inloggen en off we go. De telefoons komen maar mondjesmaat binnen maar na een paar hectische dagen is het meer dan welkom. Ondertussen ben ik hier op Yoo.rs uit gekomen en ben ik gelijk beginnen bloggen. Momenteel ben ik in break voor mijn werk zodat ik door kan werken aan deze blog. 

Om 12 u stopt mijn eerste shift voor mijn werkgever en neem ik snel een boterham en maak me gereed om naar mijn cursisten te gaan. Ik geef hen les in de eerste hulp en vandaag staat er alleen maar oefenen op het programma want vrijdag hebben ze examen. Om 18 u begint mijn 2de shift voor mijn werkgever. Om 22 u kan ik dan eindelijk mijn computer afsluiten nog een afzakkertje nemen en rustig in de zetel gaan liggen om wat tv te kijken.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heerlijk bezig dus, fijne dagen
| 16:27 |
wauuw goed gevulde en drukke dag heb je :)
| 10:20 |
dit is nog een rustige dag. Mijn weekenden zijn nog beter gevuld maar daar zal ik maandag de eerste keer over schrijven
| 10:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen