Gewoon genieten

Gewoon genieten


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Iedereen geniet op een andere manier. Ik heb verschillende manieren van genieten. Als ik rustig in de zetel kan zitten met een glaasje wijn of een aperitief dan geniet ik ten top. Ook kan ik genieten om gewoon op een terras te zitten tijdens een mooie dag. Maar wanneer geniet ik ten top, als ik naar mijn kinderen kan kijken en zie wat er uiteindelijk van hen terecht is gekomen. Mijn dochter woont ondertussen een 3tal jaar samen met haar vriend. Zij zijn samen op zoek naar een huisje voor hun twee, ze wonen samen maar in hetzelfde gebouw als de ouders van haar vriend en dat lukt niet zo goed. Mijn zoon heeft na een slechte start bij zijn geboorte een geweldige boost gekregen de laatste jaren en hij is een echte man aan het worden. Ook voor hem is de liefde op zijn pad gekomen. Hij heeft 2 grote liefdes, zijn motor en zijn vriendin.

Dat is dus ten top genieten voor mij!

Waar kunnen jullie van genieten?Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik kan genieten van een persoonlijke blog als deze.
| 10:05 |
Ik ga genieten als de grote verbouwing hier thuis klaar is hahaha
| 17:08 |
haha, dat is weer een heel andere manier van genieten
| 18:39 |
Haha zeker
| 19:00 |
heel veel verschillende dingen: reizen, lezen, gesprekken, foto's maken van grappige of mooie dingen, schrijven, waardering die ik van anderen krijg en aandacht...
| 10:15 |
ik kan er ook nog veel opnoemen maar dat waren de belangrijkste voor mij
| 10:17 |
Ik geniet van hele kleine dingen, maar ik kan ook enorm genieten van nieuwe langen en culturen te ontdekken
| 09:37 |
als je van kleine dingen kan genieten ben je al gelukkig
| 10:17 |
eenvoudige dingen
een regenboog
kindjes broer en zus en de broer die zo op zijn zus let ( smelt mijn hart)
een oud koppel :)
| 09:22 |
hoe eenvoudiger de dingen zijn waar je van kan genieten zoveel intenser wordt het genieten
| 10:18 |
Ik geniet van de kleine dingen om mij heen ik probeer van elke dag een feestje te maken
| 09:20 |
dat doe ik ook
| 10:18 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen