Nieuwe uitdaging op het werk

Nieuwe uitdaging op het werk


ik werk in een callcenter en een tijdje terug heb ik mij opgegeven om als vrijwilliger op het chatprogramma te starten. Ik heb me ook opgegeven voor de permanente services. Het eerste project ben ik ondertussen uitgekozen om te starten en maandag heb ik hierin mijn eerste dag. Eerst een halve dag opleiding over het werken met het chatprogramma en dan hupsakee, in real time. De uren die hier gepresteerd moeten worden liggen tussen 18u00 en 00u00. Mijn shiften volgende week zijn dus allemaal tot middernacht.

Het andere project zou als permanente service zijn voor verschillende hulpdiensten. De werkuren hiervoor liggen tussen 22u00 en 7u00 maar het leuke aan dit project is dat je maar 34 uur moet presteren maar er wel 38 uur betaald krijgt. Het nadeel is dat je dit alleen hebt als je 4 nachten werkt. Dus met andere woorden als ze je maar 2 nachten inplannen moet je 38 uur werken. Er hangt ook een leuke premie aan vast. Zien wat het geeft.

Ik kijk alvast uit naar maandag voor mijn start met het chatprogramma.

Keep you postedBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel succes!
| 00:21 |
bedankt
| 10:32 |
Leuke uitdaging! Succes :)
| 21:23 |
bedankt
| 10:32 |
ik wens je veel succes, hou ons op de hoogte
| 21:19 |
bedankt, doe ik zeker
| 10:32 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden