Aantrekkingskracht van bloemen zijn een reflectie van jezelf

Aantrekkingskracht van bloemen zijn een reflectie van jezelf


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Elke bloem ziet er anders uit...heeft als dezelfde soort, toch verschillende kleuren & geuren... Jij als mens voelt je tot één of meerder soorten aangetrokken, of helemaal niet, wat zegt dit over jou... Wat heeft de door jou gekozen bloem over jou te vertellen...

Kies bijvoorbeeld nu eens tussen deze 9  foto's...Ze kunnen je heel wat vertellen over jezelf...

Heb je gekozen, laat het mij dan weten en ik zend je de bijpassende boodschap!

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat mooi is dit Hoe doe je dat je bent een natuur talent
| 08:20 |
Hihihi GeGe'ke, ik beging gewoon allerlei kleuren door elkaar te mengen, en gebin met mijn spatel in het rond de smeren, op een bpaald momnet stop en kijk ik wat er te zien staat...
Werk het dan al dan niet bij, want soms moet ik er herhalem niet niet meer aankomen!

Misschien moet ik bij mijn volgende blog vertellen hoe ik inderdaad te werk ga, want ik zeg meestal gewoon intuïtif en al dan niet afgewerkt met aardse toets, wat denk jij?
| 10:22 |
Jouw bloemenzee maakte mijn computer traag :)
Ik zie helaas de klaproos er niet tussen staan. Toch nog veel moois te zien.
Wat is jouw favoriete bloem?
| 17:58 |
Dat kan ik best begrijpen :-)
Er volgen zeer zeker nog klaprozen enz...
Goede vraag, daar was ik gisteren zelf over an het nadenke...
Ongeacht welke kleur, vorm of geur, ik hou van elke bloem!!!

In huis heb ik super graag de witte heaven lelie
Grote rode rozen
calla

& die roze paarse ballerina van hierboven vind ik ook wel top om aan struik te zien hangen
ze zijn allemaal zo mooi...
| 19:47 |
Ik bewonder liever bloemen in de natuur dan in een vaas. Ik zou het nooit over mijn hart kunnen verkrijgen om een bloem te plukken.
| 20:55 |
Tja, ik weet het...zouden eigenlijk ook niet te koop mogen zijn vind ik, God heeft imers alles voorzien en zo is het!
Maar ik pluk ze zelf niet natuurlijk en ik heb voorlopig de "luxe" niet om tussen een bloemweide te leven. Doet deugd hun geur, hun kleur, hun energie & aanwezigheid samen met elkaar te delen, ze schenken ons hun vreugde en daarom ben ik ze dankbaar.

Elk soort groente & fruit word ook ergens afgeplukt...

Wij als mens worden ook vanuit de baarmoeder geplukt...

Alles "of het nu een bloem is, een dier, een plant, een krop sla, enz... gewoon waarderen en eren zonder zichzelf erin te verliezen en in naam van God elkaar dankbaar zijn.
| 21:29 |
Het valt me op dat ik me zowel aangetrokken voel tot uitbundige, 'schreeuwerige' bloemen (zoals de hibiscus en de gentiaan), maar dat zachtroze pioenrozen of witte lelies me ook heel erg aanspreken. Verschilt een beetje per dag!
| 14:32 |
Dat zegt heel veel inderdaad! Heel mooi :-)
| 17:26 |
ja weer mooi hoor
| 21:14 |
Dank je Johan, maar ik zie dat er een stukje info ontbreekt, begrijp niet goed hoe dit komt...
Stelde voor dat iedereen een bloem mocht kiezen waarbij ik vervolgens een persoonlijke lezing ging geven... Misschien moet men inderdaad zelf even nadenken, aanvoelen, ontdekken, enz...
| 21:49 |
ah oke mijn fafo bloem is toch wel alvast de bakara roos
| 21:57 |
Daar verschiet ik niet van Johan, daarom dat wij zo op elkaar afgestemd zijn ;-)
| 11:22 |
fijn om te horen
| 11:42 |
Spijtig dat ik geen afbeelding kan sturen, maar alle zal ook wel zijn nut hebben...
En ja is ook zo!
:-)
| 12:16 |
ja gaat niet
| 12:31 |
Mooie foto's en een interessante vraagstelling. Maar waar is het antwoord?
| 21:12 |
Oei, nu zie ik dat er een stuk info ontbreekt...Raar... Daarmee uw vraag naar antwoord...Had iedereen uitgenodigd om een bloem te kiezen zodat ik er een persoonlijke lezing kon over geven... Nu ga ik nog eens kijken of dat stuk werkelijk ontbreekt, want had al paar aanvragen via fb...
| 21:43 |
Zoals je kan zien is mijn favoriet: Hepatica.
| 22:27 |
Prachtig! Zeer spiritueel ook...
| 11:27 |
Ik kies zelf vaak voor oranje en/of gele bloemen, maar de passieflora, die jij ook laat zien, vindt ik ook ontzettend mooi. Ik zie daar altijd een danseres in. Ik heb een hekel aan rode rozen, dat snappen velen niet en ik weet eerlijk gezegd zelf ook niet goed waarom....................
| 20:15 |
Wat ik al direkt door me heen krijg moet ik nog eerst geschreven krijgen lieve Diaantje :-)
Dat gaat een flinke uitleg en boodschap zijn...Mag ik dat hierop meedelen?
Eerst even dochter eten gaan klaarmaken, heeft weeral honger, hihihihi, tieners...en krijg ondertussen via fb ook al wat aanvragen om een lezing te doen.
| 20:49 |
Ja hoor, je mag het zeker hier mededelen. Je maakt me erg nieuwsgierig ;)
| 21:48 |
Hallo Diaantje, ja sommige bloemen lijken inderdaad een danseresje/ballerina enz... Voorbije week wou ik trouwens nog iets plaatsen over de betekenis van een rode roos, maar zal dat later doen...Hier is alvast uw reading; Je bent een zachtaardig persoon, goed in contact met uw emoties, vertoefd er graag in, maar op uw tenen moeten ze niet trappen. Doch de betekenis van de hekel aan rode rozen heeft te maken met de liefdeskracht van Christus waar je heel waarschijnlijk weerstand tegen biedt, vrij van zo gezegd religie maar wat eigenlijk geen religie is. Je wil er niets mee te maken hebben maar draagt toch een deel van Zijn kracht die u levendig houdt. De creativiteit die erdoor je heen stroomt is ook een teken van Zijn liefde naar u en uw medemens toe, maar ook hier weer is dit moeilijk om onder ogen te zien. Wat je doet zou nog teveel vanuit je verstand kunnen komen, en niet zozeer vanuit je hart...er is in ieder geval iets wat niet stroomt vanuit onvoorwaardelijke liefde...Kan zijn dat het je soms toch nog ontbreekt aan voldoende passie en actie met iets wat heel waarschijnlijk nog ligt te slapen...Je deelt graag, je hebt lief, maar er kan sprake zijn van gebrek aan onafhankelijkheid in en met jezelf. Je bent graag in gezelschap en je zal dan ook zorgen dat je in gezelschap bent. Misschien is er sprake van hormonale schommelingen of die kunnen zich nog gaan aandienen, heeft te maken de basis eventueel ook met je seksualiteit en de behoeftes die daarmee gepaard gaan. Nu, je kan denken "ik heb alles wat ik nodig heb", maar omdat men zo gezegd alles heeft, beseft men niet altijd dat datgene in vele gevallen maar schijn is. Wat men "bewust" beleeft, is in de meeste gevallen een illsuie, dat vertellen dromen je dan weer iets beter, want daar huist het onderbewustzijn dat soms in het dag dagelijkse leven niet tot aan de oppervakte komt. Belangrijk is dat je goed bij jezelf blijft en jezelf niet verliest, bewust bent van wat je aan het doen bent, waarom je iets doet, van waaruit en wat het met jezelf doet. Heb je tijd genoeg voor jezelf, op je eentje zijn, aandacht aan jezelf niet je bezigheden...Je zou inderdaad wel eens een danseresje in je kunnen hebben huizen, dans eens wat meer en voel de levensenergie vanuit de basis chakra in je opkomen, voel hoe de energie in jezelf verandert en nieuwe dingen tot stand komen, je gaat stapsgewijs anders tegenover een rode roos gaan aankijken. Misschien wil je wel een boeket rode rozen in je woning zetten, maar toch, dat zal niet van vandaag op morgen zijn. Raad je aan om veel met uw heupen te bewegen, ook horizontale 8 bewegingen te maken. Ook nog paar andere oefeningen en bewegingen om de basis chakra in contact te brengen met uw andere chakra's zoals die van de emoties en creativiteit, gaat misschien een heel andere wending nemen, of meer inspiratie geven in hetgeen waarmee je reeds bezig bent. Hoe dan ook, het zal zijn vruchten afwerpen. "Hoewel iedereen dat wel heeft", er is ook sprake van spiritueel contact maar dat dient via de basis verhoogd te worden, dit om de ware levenskracht tot stand te krijgen. Een gezonde basis in ieder mens, geest en ziel verzet bergen, hand in hand met Christus in God van daaruit stroomt overvloed. Is niet de basis die men denkt te kennen net zoals met onvoorwaardelijke liefde die men denkt te kennen.

Zo Diaantje, ik zou nog wel tijdje kunnen voort schrijven maar ga het bij deze laten!
Zonder meer zal het zijn doel hebben, zal het zijn weg wel vinden, want kunnen paar dingen bij zijn die dus nog tot aan de oppervlakte moeten komen. Heb dat in het verlden meermaals meegemaakt dat mensen eerst ontkennen en na jaren aan zichzelf moeten toegeven. Heb dat zelfs gehad met wat er nu in de wereld allemaal gaande is en ik dit bij ons in België voorlegde en dat we ons daarmee moesten gaan bezighouden, maar men lachte dat liever weg want was ver weg van bed, nu zie je wel...Maar dat geeft allemaal niet, heb dit alvast met onvoorwaardelijke voor u gedaan.

:-)
| 11:16 |
Dank je wel Nadine, ik herken er zeker veel in en ga dit eens goed op me in laten werken en nog 10 keer lezen denk ik. Dansen is een passie van me, maar door ziekte lukt me dat nu niet, dat kan ik al wel vertellen. Ik ga hier dus nog eens op terug komen, want dit boeit me enorm.
| 11:26 |
Wauw, oké :-) Doe maar op uw gemakske. xxx
| 12:15 |
Ik heb het zojuist nog eens gelezen en ik herken best veel en snap ook wel wat je bedoelt, denk ik dan toch. Het is best veel info en ben ook wel heel benieuwd wat er nog komen gaat. Wat betreft religie, kan ik zeggen dat ik absoluut geloof in een God, maar ik ga niet naar de kerk en doe er ook niet echt iets mee. Ben wel christelijk opgevoed. Creatief ben ik in hart en nieren, dus dat gaat ook echt niet veranderen. Ik ben heel graag met mijn handen bezig. Alles wat ik creeër verkoop ik ook en de opbrengst daarvan gaat naar een heel goed doel, Stichting Roparun. Mijn emoties zijn altijd heel wisselend. Momenteel erg aanwezig, maar heb ik vaak in de december maand. Ben ook een echte HSP'er en heb momenteel daar ook last van. Veel contact met iemand die haar emoties met me deelt en ja, dat is bij mij dan erg aanwezig en voelbaar. De rode rozen ben ik nog niet over uit, vooralsnog geloof ik niet dat ik die ooit zelf ga kopen. Je hebt best veel verteld en ik moet dit echt nog heel veel keren gaan lezen om het allemaal goed door te laten dringen. Heb moeite om alles ineens op te slaan, maar ook dat heb ik al jaren. Ben zelf zeker spiritueel en zou daar ook mee kunnen werken, is mij verteld, maar daar ben ik (nog) niet aan toe. Ik heb soms contact met een overledene, maar dat is al wel even geleden. Ik denk dat ik het ook een beetje blokkeer, voor zover dat mogelijk is. Ik kan namelijk dit niet dwingen, als iemand bij me verschijnt, dan is dat "spontaan". Mocht je nog iets bij me voelen of willen delen, dan mag dat zeker. Ik sta open voor hulp, want ik voel wel dat ik dat soms nodig heb. Weet alleen niet goed waar ik dan heen moet. Heb het idee dat niet iedereen me snapt namelijk en ik kan het zelf ook niet goed uitleggen. Dit is even mijn reactie, maar zou hier ook uren over kunnen praten geloof ik...............
| 20:38 |
Hej Diaantje, wat leuk allemaal zeg!
Je bent altijd welkom, aan mij kan je alles vragen of vertellen als je wel :-)
Liefde is bevat alles daarom stuur ik je deze zonder vele andere woorden voor te gebruiken.
xxx
Mooie foto wel van u zo te zien :-)
| 21:48 |
Dank je wel en die foto is heel recent gemaakt, nu 2 weken geleden tijdens een fotoshoot met mijn dochter :)
| 22:13 |
Wauw, super!
Echt heel fris :-)
| 10:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen