×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Nr 1 van mijn top 3 lievelingreeksen

Nr 1 van mijn top 3 lievelingreeksen


Voordat ik met deze reeks kennismaakte voelde ik als vanzelfsprekend een connectie met Davinci zelf.

Geloof het of niet maar in Grote Geest communiceer ik met allerlei figuren die reeds bestaan hebben, die heden nog in leven zijn, en die in de toekomst nog in leven zullen zijn. Men kan zich op aarde aan de andere kant van de wereld bevinden, maar ik pik de eenheid er zo uit. Het zijn onder andere bepaalde leiders, maar ook gewone mensen van over heel de wereld. Kan ook gewoon een dakloze zijn, enz...

Men trekt inderdaad aan waarmee men resoneerd, dat is de herkenning in zichzelf wat levend is in de ander. 

Door de reeks zelf ben ik zodanig gefascineerd geraakt dat ik ze ooit in huis wil halen en keer op keer wens af te spelen...Heb ze trouwens allemaal nog niet bekeken!

Ook even zeggen dat het allemaal top acteurs zijn, heel goed gespeeld!!!

Ook al is hij niet de enige waarbij ik dat voel, doch in Davinci zijn manier van doen, zijn manier van kijken, zag ik mezelf bezig, niet dat ik in dit leven een geleerde ben, verre van zelfs. Ik pas toe wat in me geopenbaart word en breng deze naar anderen over.

Karma opbouw was hier al eeuwen aan een stuk bezig...

Duidelijkheid van tijd die eigenlijk niet bestaat, maar die gewoon door elkaar loopt, verleden heden toekomst ze zijn één, en staan dus niet los van elkaar...

Alles wat gisteren plaatsvond vind plaats in de toekomst, maar vanwege beperking gedachtengang doorziet men het niet. Het is dan ook niet enkel de kracht van de gedachten of menselijke geest, maar van Grote Geest die dat alles overstijgd. 

Voor wie deze reeks niet kent, het is een aanrader!!!

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.johan_jongedijk
ik heb het niet zo op dat soort films
23-11-2017 11:02
23-11-2017 11:02 • 1 reactie • Reageer
Nadine Van de Velde
Dat kan ik begrijpen Johan :-)
23-11-2017 12:36
23-11-2017 12:36 • Reageer