Ontdekkingsreis in Gent nr 11(einde reeks)

Ontdekkingsreis in Gent nr 11(einde reeks)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat is het een heerlijke reeks van 11 geweest...

Hier is dus de laatste sessie en niet onbelangrijk nog enkele boodschappen, kijk je mee? 

Verborgen boodschappen die zichtbaar zijn...

Men dient er enkel voor open te staan

helder te zien

aan te voelen

enz...


Wanneer bedanken van de andere kant komt leeft hij in jezelf...het woord "bedank"krijgt dan een hele andere dimensie. Je volgt elke aanwijzing van het pad der verlichting en schijnt doorheen alles wat je passeerd...

And so that is indeed!!! 

Nachtopvang waar ik geen foto van heb...Was tijdens de nacht op weg naar het station om trein te halen, maar toen kwam ik plots een man van andere afkomst tegen "hij genoot de religie Islam", zei me dat er geen trein meer reed...Ik zeg hoe kan dat nu... men zei tegen mij dat hij om 01:00 u nog reed...hij nam me mee en liet het mij zien...hij nam me zonder aarzelen mee naar zijn woning, gaf me een kop warme kruidenthee en liet me in zijn bed slapen terwijl hij in de living op de grond ging slapen. Vroeg me eerst nog even wat ik in het dag dagelijks leven deed en vertelde hem van onder andere filantropie, dat was voor hem klaar en duidelijk...Slaapwel!

Als dat allemaal niet super geregeld was...

Hier na mijn dankbare nachtopvang, ontbijtje dat op de markt vlak voor het station voor me klaar stond...Geen woorden voor...Op mijn schouder zit iets zeer positiefs wat ik mee naar huis heb genomen, maar de uitleg hou ik voor mezelf...de werking ervan niet...

Aan het perron nr1...Tot de volgende keer Gent mijn hart...

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ook deze is mooi hoor
| 22:47 |
Ja, het einde van deze dag...Wil al terug...
| 10:15 |
Wat fijn dat wij mee mochten genieten
| 14:26 |
Leuk dat te lezen :-)
Met veel plezier gedaan!
| 14:51 |
Een mooie fotoreeks!
| 13:31 |
Ik beleef hem helemaal weer opnieuw...
| 14:50 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen