Ontdekkingsreis in Gent (nr1)

Ontdekkingsreis in Gent (nr1)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al jaren kwam de prachtige stad Gent in mijn dromen tevoorschijn...Ik bevond mij grotendeels in de religieuze gebouwen terwijl ik ze in het echt nog nooit gezien had...Kwam de stad tegen terwijl ik helemaal ergens was enz...

Gisteren za 25 nov 2017 & (volgende ochtend vertrokken), ben ik deze wonderbaarlijke stad gaan opzoeken, en ik moet zeggen, ik leefde helemaal op, bloeide helemaal open, voelde mij super en sprak vele mensen aan, ook zonder met hen te spreken!

Omdat het naast elke seconde die ik genoten heb, een hele dag door de ene boodschap na de ander was, zal ik de reeks foto's & deel van de uitleg als een reeks opsplitsen. (Sommige boodschappen zag ik pas thuis op de foto's pas tevoorscjijn komen)

Ongeloofelijk, maar sommigen hou ik voor mezelf, want is zeer emotioneel & betekennisvol.

Aankomst Gent over het station

Vind deze reeks zelf steeds beter en beter worden...Dit is nog maar nr1!

Let u mee op de tekens...
Gent kent vele steegjes en smalle straatjes waar je plots op een rustige plek aan ergens aan het water terechtkomt en dergelijke. Je bent er precies op vakantie... En de mensen zien er veel gelukkiger uit dan in Antwerpen vind ik. Zie naargelang hoe deze reeks vordert hoe mensen in mijn camera kijken, en bij het voorbijgaan naar me lachen, enz...hoeveel liefde er aanwezig & zichtbaar is...

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Best een leuke stad lijkt me!
| 19:08 |
Hallo Enrique, dat is het zeker!
Heeft veel voor mij betekent...
:-)
| 10:16 |
Ok, in goeie zin dan hoop ik...?
| 13:24 |
Uiteraard!
:-)
| 13:44 |
:-)
| 00:12 |
Ik werk in Gent :)
| 21:55 |
Owww, echt?
Waar dat?
En vanwaar kom je dan eigenlijk?
Ik lees het moregn misschien, ga nu afsluiten :-)
Slaapwel
| 23:04 |
Ik woon in Aalst.
| 08:33 |
Aah okeetjes :-)
En waar werk je dan in Gent?
| 12:00 |
In de buurt van het UZ.
| 12:38 |
Aaah okeetjes :-)
| 17:23 |
mooi heel mooi hoor
| 18:22 |
Superrrrrrrrrr...
| 18:50 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen