×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Ontdekkingsreis in Gent nr8

Ontdekkingsreis in Gent nr8


Na vele uren doorheen de regen gestapt te hebben op zoek naar een leuke danstent, maar was geen makkie voor een zaterdag in Gent...Intussen sprak ik wat mensn op straat aan en waren leuke korte babbels.

Waar ik dan uiteindelijk aankwam mocht ik mee op een verjaardagsfeestje blijven en dansen zoveel ik wou, ze raden mij zelfs aan te blijven want het ging er tof aan toegaan.

Was wel waar, maar geen één persoon die mee ten dans ging, ook geen uren nadien...wat men deed was praten, kijken,drinken, en "amuseren denk ik" hihihi!

Sprak iedereen in de tent aan en had wel paar leuke contacten met paar mensen.

Toen ik na uren met mezelf gedanst had (wat maar een illusie is) stopte ik ermee want moest toch trein halen...

Een van de volgende sessie zal ik het hier nog over hebben want de trein was niet meer...

Voordat ik in de danskeet was aangekomen passeerde ik eerst ook nog leuke steegjes waarvan eentje de hoerenbuurt met haar prachtige lichtjes...

"De Geest" was mijn uitzicht naar buiten toe toen ik ten dans ging...Aan de overkant was nog een café en waren ze mee aan het genieten...Gratis showke voor hen...Ook voor deze aanwezigen want kreeg onverwachts zeer goede commentaar over mijn dansen en uithoudingsvermogen, dit terwijl het helmaal niet mijn bedoeling was, ben gewoon zo. Toch wel leuk om te horen ook hoor. 

Had nog wat meer mensen persoonlijk bij de foto's kunnen betrekken, maar allee dat is goed voor een andere keer! *Ook onverantwoord en gevaarlijk stukje dansvloer!!! Al bij al was het een hele leuke, vruchtbare dag & avond.
johan_jongedijk
ook weer mooi om te zien he
30-11-2017 10:01
30-11-2017 10:01 • 1 reactie • Reageer
Nadine Van de Velde
Ja was tof ook :-)
30-11-2017 16:36
30-11-2017 16:36 • Reageer