7 days water challenge; dag 3, 4 en 5.

7 days water challenge; dag 3, 4 en 5.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze dagen komen allemaal bij elkaar, omdat ik nogal een druk weekend had en geen tijd kon vinden om te schrijven. Vandaar het resultaat wat ik in de eerste 5 dagen heb gemerkt.

Ik heb alle 5 de dagen nog volgehouden om 2 liter water te drinken! Ik moet ook zeggen, dat dit met het warme weer ook veel makkelijker te behalen was. Ik krijg steeds minder moeite om mij aan die 2 liter te houden. 


Verder merk ik dat ik veel vaker naar het toilet moet dan eerst. Mijn huid is een stuk soepeler geworden. Ik heb normaal last van een hele droge huid. Ook mijn lippen zijn zachter en ook hier minder last van droge lippen, ondanks dat ik elke dag lippenstift draag. Verder merk ik dat ik een stuk minder last heb van puistjes en andere onzuiverheden in mijn huid. Dit vind ik zelf een echt pluspunt! 

Ik heb sinds deze challenge ook veel meer energie en ik slaap ook een stuk beter. Tot nu toe bevalt deze challenge mij echt heel goed en ik heb er zeker geen spijt van dat ik hiermee ben begonnen! Tot nu toe vind ik het een echte aanrader. 

Nog 2 dagen te gaan en dan heb ik de challenge afgerond! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed bezig, met dit weer gaat het zeker gemakkelijk af
| 18:06 |
Vandaag de laatste dag. Houd dit vast de rest van de andere dagen! ☺
| 10:52 |
Top....ga em ook eens proberen
| 03:48 |
Goed bezig ben je!!
| 22:26 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen