Ik ben terug!

Ik ben terug!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben terug van weggeweest! En daarmee bedoel ik niet terug van vakantie, maar ook weer terug bij het bloggen. Ik was natuurlijk op vakantie, maar had het ook mega druk met school en helaas heb ik ook nog een ziekenhuisopname gehad waardoor ik niks online kon zetten.  

Okay, ik ben er dus weer. Ik zit weer vol met nieuwe ideeën voor nieuwe blogpost. Zo kunnen jullie weer nieuwe afval verhalen lezen, maar er komen ook nieuwe reviews aan! Natuurlijk zo nu en dan een lekker recept, en ik hou jullie op de hoogte van hoe het nu loopt met mijn nagelsalon en met mijn opleiding.  Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
fijn dat je er weer bent hoor
| 19:43 |
Leuk! Welkom terug
| 20:00 |
Dankjewel!
| 16:18 |
Ik kende je nog niet ... maar welkom terug! Altijd leuk om nieuwe blogposts te lezen. En nieuwsgierig hoe het met je nagelsalon en opleiding gaat.
| 19:40 |
Hahah wat leuk! Welkom op mijn pagina dan hahah!
| 16:18 |
Mooi, welkom terug!
| 16:58 |
Welkom backk! Ik ben benieuwd naar je blogs :) xx
| 13:21 |
Yess! Ze komen er deze week aan!
| 14:07 |
Welcome back :D
| 12:59 |
Dankjewel!
| 14:07 |
Hé welcome back!
| 12:49 |
Dankjewel!
| 14:07 |
Fijn dat je terug bent ik hoop dat het goed met je gaat
| 12:17 |
Jaa het gaat allemaal weer top!
| 14:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen