×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Ik ben terug... Alweer!

Ik ben terug... Alweer!


Jaja, dit is alweer een post over dat ik terug ben. Dit keer ben ik een hele tijd weg geweest, namelijk 8 maanden bijna!

Ik zal jullie eens uit gaan leggen waarom ik een hele poos niet hier ben geweest, en wat er de komende tijd te wachten staat!


Waarom was ik er niet?

Ja, dat vraag ik mijzelf eigenlijk ook af. Ik begon in november aan mijn stage bij een reisbureau en dit nam echt al mijn tijd in beslag. Verder moest ik erg veel dingen inhalen op school, en ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Daarom leek het mij ook beter om een poos niet online te gaan op Yoors en eerst te zorgen dat ik mij weer goed voelde.

Misschien heb je mijn afwezigheid wel helemaal niet opgemerkt, dit kan natuurlijk ook. Ik heb zelf Yoors in het begin niet gemist om eerlijk te zijn. Nu ik mijn eerste stage heb afgerond, ik weer goed in mijn vel zit en nog opzoek ben naar een tweede stageplek heb ik weer alle tijd om online te gaan!

Er zijn in de tussentijd in ieder geval genoeg posts gekomen, dus ik verveel me de komende tijd zeker niet! Ook heb ik zelf weer een hoop nieuwe ideeën om over te schrijven of om foto's van te maken!


Wat komt er de komende tijd online?

  • Nieuwe recepten
  • Nieuwe reviews
  • Foto's
  • Mijn nieuwe tatoeage
  • Make-up gerelateerde posts
  • Leuke dingen die ik meegemaakt heb


So yeah, veel nieuwe berichten de komende tijd!

Liefs,

Esmée
wakeupkitty
Leuk dat je er weer bent en fijn dat jij je weer goed voelt. Je hebt in ieder geval niet stil gezeten.
18-06-2018 10:07
18-06-2018 10:07 • 1 reactie • Reageer
Beauty by Esmee
Dankjewel!  Ik heb inderdaad niet stil gezeten hahah. Als ik dat wel zou doen zou het waarschijnlijk alleen maar erger zijn geworden in mijn geval. 
18-06-2018 10:09
18-06-2018 10:09 • 1 reactie • Reageer
Marilyn - Beauty by Lynn
Leuk dat je er weer bent!
18-06-2018 09:59
18-06-2018 09:59 • 1 reactie • Reageer
Beauty by Esmee
❤️❤️
18-06-2018 10:09
18-06-2018 10:09 • Reageer