Week 1, dag 1

Week 1, dag 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ok. Heel eerlijk...Ik werd vanochtend lichtelijk in paniek wakker. Vandaag is de eerste dag van project 'fit mom'. 

Ik kan het, ik kan het, ik kan het. Beetje jammer dat uitgerekend vannacht de tweeling het nodig vond om ieder uur wakker te worden. Dit bewijst het maar weer eens: als moeder moet je topfit zijn. ;-) En omdenkend: nu wil ik echt even het huis uit. Weg van mijn twee  terrorbaby's. Grapje. (Dat van de terrorbaby's. Niet dat ik even het huis uit wil.

Eerst maar even rustig wakker worden met een kop koffie en een bak havermout met frambozen. Best gezond toch? Over een uurtje ongeveer wil ik ervoor gaan. Evy, les 1.  Kom jullie mij bemoedigende woorden toespreken?  Ik zal later vandaag, om een moment dat de kinderen het toelaten, schrijven hoe het is gegaan. 


(Helaas, helaas mijn eerste post over 'het project' onder het verkeerde kanaal geplaatst. Ik vind het beter onder gezondheid&geest passen, omdat het mij niet om de kilo's te doen is, maar om fitter en gezonder te worden. Hier de link: https://yoo.rs/natasha83/blog/geen-smoesjes-meer-1489861545.html?Ysid=45394)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat geeft de burger moed.
| 17:02 |
You can do it! Begin is lastig, het wordt makkelijker.
| 13:52 |
Mooi blog hoor
| 09:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen