×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vlinder uit mijn dromen, je bent naar me toe gekomen


Dit heb ik al een keer meegemaakt, en dan kun je van te voren niet bedenken, dat je dat nog een keer gaat meemaken. Het was in 2009, en toen schreef ik dit gedicht.


Vlinder uit mijn dromen.

Je bent naar me toe gekomen.

Door wedergeboorte opgestaan.

Je vleugels brengen je waar je wilt gaan.

Ik hoop dat je gauw weer bij me zult zijn.

Ik vond het bezoek van jou heel fijn.

Met je prachtige koperen tekening.

En gekartelde vleugelrand.

Kwam je steeds zitten op mijn hoofd of mijn hand.

Door jou aanwezigheid werd ik heel warm en blij van binnen.

En die gevoelens kan ik niet verdringen.

Toen aan mijn vader, en nu aan mijn tweeling moest ik denken.

Ik ben je dankbaar dat je mij dit kon schenken.

Nu zijn we 8 jaar verder en gebeurt gewoon hetzelfde. Nu waren het 2 vlinders, die samen dartelden in de lucht. En 1 daarvan kwam steeds bij me zitten, op mijn hand, pols, vinger en kon haar zo dicht bij me houden dat het een kusje werd. Na een poosje fladderde ze weg om vervolgens weer bij me te komen. wat een speciaal gevoel geeft dat. En ik zeg maar niet meer dat het wel nooit meer zal gebeuren. Het gebeurt dus op momenten dat je het niet verwacht maar nodig blijkt te hebben. Ben de laatste tijd veel met mijn gedachten bij onze tweeling die niet voldragen mochten zijn. Daardoor zijn er nu ook hemelwiegjes, ook met vlinders. hoe mooi is dat. lees ook mijn blog daarover.

Hemelwieg, voor het afscheid van een GROOT wonder. 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts