Steeds een beetje verder weg....

Steeds een beetje verder weg....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Met lood in mijn schoenen open ik de kasten.

Één voor één ruim ik ze leeg. Herinneringen glippen door mijn handen....

Ik glimlach...

Ik slik mijn tranen weg.....

Jouw spullen doen pijn!

Jouw spulletjes .....

Ik houd ze vast ik zoek ze uit.

Ik moet lachen om de tientallen stickers van Diesel die je altijd bewaarde en overal op plakte.

Ik rol met mijn ogen als ik delen van je administratie terug vind ergens weggestopt in een oude tas. Ik glimlach om de knutsels die je bewaarde van de kinderen.

Ik slik wanneer ik je motorpapieren vind.

De turtle wax in het tasje waar je je helm mee verzorgde.... Doosjes van telefoons die je al jaren niet meer in bezit had... Een oud t-shirt wat je verstopte omdat je er misschien ooit je motor nog mee kon oppoetsen ....

Oude schoenen waar je zeker van was ze ooit nog te gaan dragen.... Langzaam verlaat je het huis.... Stukje bij beetje zoek ik de spulletjes uit.... Aan alles zit een herinnering.... Ik stop je spulletjes in zakken..... Ik gooi spulletjes weg.... En steeds dat stemmetje in mijn hoofd.....

"Dat heb ik nog nodig, dit mag je niet weg doen"

Langzaam verlaat je mijn leven...... Je bent steeds een beetje verder weg.... Angstig klamp ik mezelf vast aan het verleden. Huilend neem ik afscheid van alles wat was! Chaos maakt plaats voor ruimte en rust..... Ik ren terug naar het verleden..... Ik omhels je ..... Ik kus je.... Ik huil ik ben boos! Ik draai om... Ik pak mijn eigen hand.... Alleen.... Ik moet de andere kant op.... Ik ruim het verleden op en jij verlaat mijn heden.... Steeds een beetje meer..... Maar een onuitwisbare herinnering een warme plaats in mijn hart.... Een stukje jij een stukje van mij.... Zal altijd blijven bestaan. Het is niet over daar waar het eindigt.... Het is pas over daar waar je vergeet. Tot aan de dood.... En daar ver voorbij... Wat het ook is.... Dat stukje is altijd "wij".Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi geschreven
| 13:12 |
Dankjewel!
| 07:15 |
leuk geschreven!
| 15:27 |
Dankjewel!
| 15:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen