×

Yoors


Inloggen
×

YoorsEen nieuwe hobby

Een nieuwe hobby


Ik ga vandaag met een nieuwe hobby beginnen: dakgootduiken.
Nu vraagt u zich ongetwijfeld af hoe dat in zijn werk gaat.
Op de betreffende locatie komen is de eerste stap. Het geluk is dat mijn slaapkamer voorzien is van een dakraam.
Ik hoef alleen maar mijn hoofd door het raam te steken en de rest volgt vanzelf. Vervolgens laat ik mij zakken tot aan de dakgoot.
Het is uiteraard wel de bedoeling dat het geregent heeft. Er moet voldoende water zijn gevallen. Anders heeft het natuurlijk weinig zin. Het is trouwens ook wel handig als je niet te breed bent (of te zwaar). De lengte van de goot is ook van belang. Je moet een flinke aanloop kunnen nemen. Als al die factoren aanwezig zijn kunnen we beginnen.
Ik vind het reuze spannend: mijn eerste keer dakgootduiken. Kijkt u mee?