Op wacht

Op wacht


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik zie af en toe een blauwe reiger in een park bij mij in de buurt. Die staat dan (meestal) doodstil aan de waterkant op zoek naar een lekker hapje dat voorbij zwemt. Uiteraard gluurt de reiger tegelijkertijd ook stiekem of er geen voorbijgangers zijn die een camera op hem richten want dat kan natuurlijk niet! 
Meestal heb ik geluk en ben ik snel genoeg, maar afgelopen weekend had ik het nog iets makkelijker want ik ontdekte de vogel in een boom.  Geheel onbewust zat het dier wat voor zich uit te staren en daar maakte ik natuurlijk direct gebruik van.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
prachtige serie. En als ze wegvliegen maken ze een kabaal joh ongelooflijk. Er vloog een x achter mij eentje omhoog schrok me wezenloos en dook gewoon in elkaar.  Daarna met bewondering het beestje nagekeken.
| 23:41 |
Van dat kabaal heb ik nooit iets gemerkt. Bij mij hebben ze het geluid uit staan ;)
| 23:44 |
dat klappen met hun  vleugels maakt zo'n herrie.
| 00:06 |
Als je er dichtbij staat zul je dat ongetwijfeld goed horen.
| 00:09 |
Hij raakte zowat mijn haar zeg maar.
| 01:13 |
Knap dat je zo dichtbij kon komen.
| 01:20 |
Ik liep mijn hondje uit te laten op een wandelpad met een groenstrook langs het water. Hij stond blijkbaar bij het water en vloog op en dat was dus vlak achter mij.
| 19:56 |
Zat ie daar lekker te smurfen?
| 20:57 |
Wat anders?
| 23:44 |
Vergaderen? #vliegen
| 08:45 |
Dit zijn prachtige foto's 👍
| 20:09 |
Die staat er heel mooi op.
| 17:43 |
Schitterende serie!! Geweldig gedaan (bofkont!! )
| 17:18 |
Woh dit zijn echt mooie foto's. 
| 15:08 |
Mooi op de foto gezet. Hij heeft je toch wel in de gaten :-)
| 15:06 |
Prachtige foto's van deze schoonheid!
| 14:50 |
Mooi op de foto gezet 
| 14:39 |
Wat heb je hem prachtig op de foto gekregen
| 14:33 |
zo zeg dat is flink closeup zijn verenvel
| 14:31 |
Ik wist niet dat blauwe reigers fotoschuw zijn? Hoe dan ook, een mooie fotoserie!
| 14:21 |
Helaas wel. Een goede zoom (en snelheid) is dan onontbeerlijk. Bedankt!
| 14:27 |
Reigers zijn zulke mooie vogels..  Ik bewonder vooral hun geduld, zoals ze op dat ene visje zitten te wachten 😁
| 14:18 |
Hij was er ook tijdens die storm begin dit jaar. Heerlijk uit te waaien! :)
| 14:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen