×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Let it be!!

Let it be!!


Het ene moment wanneer ik denkt er over uit te zijn en te weten wat ik wil, slaan de twijfels en onzekerheden toe! Ik weet dat ik me Intuïtie moet volgen maar soms vind ik het moeilijk om onderscheid te maken in gevoel en verstand. Wat is wijsheid vraag ik me dan af? Wat zou het fijn zijn geweest als ik iemand had die mij wijsheid mee kon geven, iemand die mij geen antwoorden geeft maar mij leidt naar de juiste vragenwaar ik zelf antwoord op vind.


Ik weet dat ik het uit eindelijk altijd bij me zelf moet zoeken alleen kom ik er zelf niet altijd aan uit!

Er zijn momenten dat ik door een diepe dal heen moet wanneer er gebeurtenissen plaats vinden. Wat mij er door heen sleept is dat ik weet dat ik er altijd sterker aan uit zal komen! '' No Matter What'' 

Ik geloof dat alles een reden heeft, 

Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open.

Ik geloof ook dat het soms nodig is om door een diepe dal heen te gaan omdat je dan toch de kracht bij elkaar weet te vinden om er uit te komen en je ook dichter bij je zelf komt te staan, je leert je zelf beter kennen dat bouwt zelfvertrouwen op en een sterke wil. 


Dit is een reminder naar me zelf toe dat wat er ook gaat komen of gaat gebeuren, ik moet weten dat het uit eindelijk allemaal goed komt  en het eigenlijk al goed is! het is wat het is en Alles is tijdelijk!

Xx. N