538 en de onsmakelijke, misplaatste actie! UPDATE

538 en de onsmakelijke, misplaatste actie! UPDATE


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

<•>Neance |04-12-2017| Blogs<•>

 

Sorry hoor... Maar ik moet echt ff een WTF-moment van me afschrijven....

Een aantal weken geleden, las ik reacties van mensen over een stunt die Frank Dane en co, van 538, hebben uitgehaald met Maan.

Je weet wel...die zangeres....

Ik heb toen geprobeerd om de beelden te vinden omdat ik -sgieuwnierig als ik ben- wou weten waar iedereen het nou toch over had...Ik kon het niet vinden...

Nou kwam ik zojuist een bericht van Rtlnieuws tegen, waarin staat dat Tim Knol zich behoorlijk heeft uitgesproken over dit hele gebeuren!

Nou mensen, ik had toen zonder en nu ook met de beelden een WTF-moment....want....

What the fuck, geeft die droeftoeters het idee om zoiets te doen? Echt totaal misplaatst!

Ze brengt daar haar nieuwe nummer ten gehore... Ze staat met haar ogen dicht, te zingen....Ze doet, tijdens het zingen haar ogen open en ziet tot haar grote schrik dat er, voor haar neus, een halve gare in zijn blote joekeloerus staat rond te stampen....

Ik kan me er echt he-le-maal niks bij voorstellen, wat die idioten er toe heeft bewogen om dit te doen...

En dan vragen mensen zich ook nog af waarom ze daar gaat staan "janken" om een naakte man....

Nou...menschen...dat noem je nou een schrikreactie. Daar heb je geen controle over...het komt zoals het komt... Daarbij gaf ze zelf al aan dat ze al een beetje zenuwachtig was voor haar optreden, dat ze tijdens het zingen haar ogen dicht had en toen ze ze weer open deed, een naakte man zag....

Komop zeg...dan schrik je je toch ook "t leplazerus? Of je nou wel of niet al es eerder een piemel hebt gezien...Dat doet er totaal niet toe.... Daarbij... wie weet roept dit wel hele vervelende herinneringen bij haar op.

De een gaat lachen van de schrik, de ander zakt in elkaar van de schrik en weer een ander gaat huilen van de schrik....En zo zijn er nog tal van soorten schrikreacties.....Zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen?

Nogmaals, ik begrijp absoluut niet wat er in de hoofden van die mafklappers om ging om tot zo'n idee te komen en het ook nog eens uit te voeren...

Quote

Sorry, wij dachten: we hebben zo'n grappig ding bedacht. Maar dit is nooit de bedoeling geweest.'' De dj's zetten snel het nummer Love the way you lie van Rihanna op en trachtten haar te troosten.

Frank Dane en zijn sidekick Jelte van de Goot van De Frank en Vrijdag Show

Ik snap de "grap"niet.....


Lees hieronder het bericht van Rtlnieuws...

Ik zie net , waarin er wat uitgebreider op in wordt gegaan... O.a. een uitgebreidere reactie van Tim Knol.

Er worden ook tweets van anderen aangehaald, waarin dit ook wordt aangemerkt als openlijke seksuele intimidatie.... Ik ben wel heel erg benieuwd naar Maan's reactie... Het gaat tenslotte om haar....

Quote

De persvoorlichting van Radio 538 laat per mail weten dat Maan morgen om 12 uur te gast is bij dj Frank Dane, 'om samen een toelichting te geven'. Het management van Maan weigerde op de ophef in te gaan.

Het AD.

UPDATE!


Maan bij 538, met haar reactie op de uit de hand gelopen "grap"... Frank Dane legt ook uit waarom ze dachten dat dit leuk zou zijn...

Lees verder...

 

Benieuwd naar mijn vorige blog?Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel domme grap van het radio station om haar zo te kijk te zetten
idioten zeg
| 23:47 |
tsja
| 23:51 |
ik begrijp ook niet hoe ze zoiets kunnen bedenken als "leuk"
| 22:38 |
Tsja
| 22:42 |
Ik zou ook huilen. Je staat daar jezelf te promoten, je wilt serieus genomen worden. En dan zetten ze je op deze manier voor lul. Ik zou zwaar beledigd zijn. :/ Denk je eens in..Ga je een spreekbeurt houden...trekt de docent ineens zijn broek naar beneden. Een big No-No. Niet professioneel, en volgens mij is dit sexuele intimidatie?
| 20:14 |
Nou blijkbaar haalden ze altijd al pranks bij haar uit... en in principe ging ze daar in mee... maar dit ging gewoon te ver... en dat beaamde Frank gelukkig ook...
Ze legt ook uit waarom ze dit keer zo schrok...
| 21:45 |
Maar idd... als dit op straat gebeurt, is het een potloodventer en dus strafbaar... maar ze heeft hun excuses aanvaard
| 21:46 |
Eerlijk gezegd heb ik hier toen totaal niets van meegekregen, maar ook ik vind de 'grap' te ver gaan, helemaal in deze tijd.

Ik lees dat Maan de excuses van Frank Dane heeft geaccepteerd en het wil afsluiten, dat vind ik erg krachtig van haar!
| 17:53 |
idd...maar ze is daar ook vaste gast en blijkbaar haalden ze altijd een prank met haar uit...dan weet ze ook niet beter...maar dit veroorzaakte natuurlijk een heftige schrikreactie bij haar...heb je haar uileg gehoord? van waarom ze zo schrok?
| 18:29 |
Waarom denken ze dat dit grappig is dan ? echt niet normaal
| 17:29 |
Tsja....
| 17:29 |
Gelukkig luister ik nooit naar 538. Maar ook ik snap de grap niet.
Trouwens: de link in je update doet 't niet (of in ieder geval niet bij mij)?
| 16:08 |
O ik zal kijken of ik een werkende link kan plaatsen
| 17:17 |
Ik kon 'm idd ook niet openen... toen ik bij "Edit link" ging kijken, stond er "dummy" ipv de link... erg vreemd....
Maar nu doet ie 't ;-)
| 17:28 |
top!
| 17:39 |
Ik heb het destijds niet meegekregen. Maar de actie van 538 was totaal misplaatst, niet respectvol en blijkbaar alleen bedoeld om te shockeren.
Nu luister ik al niet naar 538, maar zou het vanaf zo'n moment al helemaal niet meer doen. Een excuus is snel gemaakt 'om er vanaf te zijn', maar de droevige figuren die zoiets bedenken zitten er nog...
| 16:02 |
Heb je de update gezien? Maan zat vandaag weer bij 538 en reageerde op de commotie en legde uit waarom ze zo schrok... frank dane legt daarbij ook uit waarom ze dachten dat ze deze "grap" uit konden halen... ze haalden namelijk elke keer pranks uit.. en daar deed ze in principe ook aan mee... maar deze ging gewoon echt te ver en dat beaamd Frank gelukkig ook...
| 17:16 |
Ik vond Radio 538 altijd al een trieste zender, met zogenaamd grappige figuren, maar dit slaat alles!
Ik zou me ook wezenloos schrikken en was waarschijnlijk woedend de tent uitgelopen. Die vrouw staat daar haar werk te doen en wordt op deze wijze belaagd, ze moeten zich diep schamen. Het hele internet staat op dit moment bol van de #metoo verhalen en verschrikkelijke berichten over pesten en dan bedenk je zoiets als dit. Hoe dom kun je zijn?

Ik luisterde toch al nooit naar Radio 538, maar als ik het wel deed dan was dat nu voorgoed klaar.
| 15:37 |
Ja het is echt niet te geloven... maar nu ik maan's reactie heb gehoord en de uitleg van Frank Dane, heb ik er wel iets meer begrip voor... ze haalden al steeds pranks uit... maar dit ging gewoon veel te ver en dat beaamd Fank gelukkig ook
| 17:14 |
Als ik zoiets zou meemaken, zou ik me ook kapot schrikken en waarschijnlijk ook wel met tranen erbij. Los van deze stunt werd ik ook kwaad van de reacties die ik op Facebook zag. Het kwam er op neer dat sommige mensen vonden dat Maan zich niet aan moest stellen. De meeste reacties kwamen ook nog van vrouwen, wat ik helemaal hypocriet vond.
| 15:04 |
Ja precies! Daar reageer ik ook op in dit blog
| 15:07 |
Het moet steeds gekker lijkt het wel.
Alleen jammer dat het weken duurt voordat de reacties komen.
| 10:12 |
Idd!
| 10:24 |
gekken heb je in alle soorten en maten. dat blijkt ook nu weer
| 09:26 |
Idd
| 09:29 |
Openlijke seksuele intimidatie vind ik wat ver. Maar de grap zover je het zo kan noemen had gestaakt moeten worden toen ze hoorden zo zenuwachtig te zijn
| 08:58 |
Ik weet niet of ze van te voren wisten dat ze zo zenuwachtig was... daarbij snap ik überhaupt niet waarom ze zoiets bedenken....
| 09:02 |
gaat te ver dit "geintje"
| 07:24 |
Precies
| 07:50 |
Tjonge...Dat is niet zomaar een geintje
| 07:02 |
Idd
| 07:50 |
Het wordt steeds gekker, wat bezield mensen tegenwoordig toch. Is het nou werkelijk zo moeilijk om iemand anders in zijn / haar waarde te laten. Dit heeft werkelijk niets meer met een grap te maken en is ronduit idioot te noemen. Als ik Maan was geweest had ik gewoon geweigerd hier nog verder op in te gaan. Haar treft geen enkele blaam, die kerels moeten zich doodschamen.
| 06:49 |
Precies! Wat Maan betreft, het heeft er natuurlijk ook niets mee te maken dat haar enige blaam zou treffen.. maar ik kan me wel voorstellen dat ze zelf haar verhaal wil doen, vanwege de commotie die nu is ontstaan...
| 07:49 |
Dit is inderdaad te gek voor woorden en heeft absoluut niks met een grap te maken. Wat willen ze er ook mee bereiken? Ik luister nooit naar die zender en geloof dat ik dat ook maar nooit moet gaan doen. Maan komt dus vandaag in de studio haar verhaal doen? Waarom moet zei zich verantwoorden? Had hier nog niks van meegekregen, maar snap helemaal je WTF, getverdemme wat een kloothommels!!!
| 06:41 |
Het was tijdens de frank en vrijdagshow... de andere dj's van andere programma's staan hier in principe los van... lijkt mij ;-) Maan hoeft zich ook niet te verantwoorden ;-) maar kan me zo voorstellen dat ze zelf haar verhaal wil doen, door alle commotie die er nu is ontstaan...
| 07:47 |
Ligt ook niet aan de rest natuurlijk, snap wel dat Maan haar verhaal wil delen, maar dit had gewoon nooit gemogen zo.......
| 08:56 |
Ben ik met je eens!
| 09:01 |
Echt schandalig. What were they thinking?
| 06:37 |
Dat dus
| 07:50 |
Ik ken geen van bovengenoemde mensen, maar wat jij beschrijft is echt schandalig.
| 04:56 |
Idd
| 07:50 |
Kijk je wel es rtlboulevard? Frank Dane zit vaak achter de desk... en maan heeft een keer the voice of Holland gewonnen...
| 07:52 |
Nee, ik kijk geen Nederlandse tv; ik heb geen Europese zenders.
| 13:32 |
Ah oké...
| 13:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen