Arsenicum in sigaretten...

Arsenicum in sigaretten...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

<•>Neance |29-03-2018| Blogs<•>

 

Dat er een hele hoop troep(zacht uitgedrukt) in sigaretten zit, was me natuurlijk bekend... Maar Arsenicum... mensen... Waar je maar een theelepeltje van nodig hebt om iemand binnen een paar uur te laten overlijden, zit gewoon in een sigaret...


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goede blog, schokkend
| 23:36 |
| 17:24 |
Een grof schandaal!!
| 19:31 |
Een vroegere Yoorsie, Valisha wonend in Noorwegen, heeft hier een waarschuwing over geplaatst: eind 2015/begin2016. In Noorwegen schijnen vooral die rijstwafels, maar ook die vergiftigde babyvoeding, verboden te zijn. Of iemand wel of niet rookt is eigen keus van een volwassene, maar je geeft je kind nietsvermoedend een rijstwafel...
| 21:39 |
Oké...
Precies!
| 22:17 |
Dit wist ik ook niet Neance, wie weet wat er nog meer allemaal in zit...
| 16:02 |
Precies... ik heb ooit es een docu voor/door kinderen gezien waar ze benoemden wat er allemaal in zat, dus ik heb het ongetwijfeld eerder gehoord, maar het is echt een grof schandaal wat er in gestopt wordt. Daarom snap ik ook zo goed dat ziekenhuizen nu mee doen met die vrouw die aangifte doen tegen de tabaksindustrie... heb je ooit wel es zo’n filmpje gezien waarin te zien is wat er in je longen -en zo- achterblijft?
| 19:29 |
Ja er gaat veel rotzooi in, een aantal dingen wist ik al maar dit is weer een verrassing... Laatst had ik er ook al wat aandacht aan besteed; die strafzaak...
Zo'n filmpje heb ik wel eens gezien lang geleden, niet echt prettig...
| 19:56 |
Ja....
| 19:59 |
Teer is ook niet gezond maar rokers roken toch tegen beter weten in en de meerokers blijken nog meer schade op te lopen
| 14:30 |
klopt, maar het idee dat er gif in zit die gebruikt wordt om insecten te doden en het voor de mens zelfs een moordwapen is, zou toch nog meer angst aan moeten jagen lijkt mij... Is natuurlijk een naïeve  gedachten, aangezien ik ook wel weet dat mensen veel liever hun kop in 't zand steken dan dat ze zouden stoppen.. Ik ben in ieder geval blij dat ik nooit gerookt heb en dat de meesten in mijn familie nu ook gestopt zijn....
| 15:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen