En... als dat nog niet alles was... kan er ook nog wel bij...

En... als dat nog niet alles was... kan er ook nog wel bij...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

<•>Neance |07-11-2017| Blogs<•>


Vanmorgen, toen ik op mijn rug ging liggen, voelde ik een zere plek op mijn rug...

Ik dacht nog, zal wel een puist(😬) zijn ofzo... voelt ook zo in't begin...

Ik vroeg mijn man er naar te kijken en er een foto van te maken, zodat ik het ook kon zien... Tot mijn verbazing zag ik geen puist, maar een raar bobbelig plekje, wat mij aan gordelroos deed denken. Ter bevestiging/ontkrachting ben ik de foto gaan vergelijken op Google... en ja hoor... kon er ook nog wel bij... 

Aankomende zaterdag word ik 30 en heb daar een groot feest voor georganiseerd... iedereen RUIM van te voren uitgenodigd... Maarja...Dat kan nu natuurlijk niet doorgaan, aangezien het zeer besmettelijk is...zooooo balen!!! Alles komt tegelijk... een kroonjaar en geen visite...gezellig hoor...

aaaagghhh!! Kon dit nou niet een week wachten? 

Quote

Een probleem komt nooit in z'n eentje...

 Uhh....

Nee... die bevestiging kan ik je helaas geven...

Gisteren bij de huisarts wegens een te hoge bloeddruk(zie blog hier onder), en vandaag vanwege gordelroos... en Yep... donderdag weer om me aan een 24-uurs-metings-kastje te laten koppelen...

Het liefst zou ik de hele week in bed blijven liggen tot het allemaal voorbij is...


Liefs, Neance


Benieuwd naar mijn vorige blog?


Ook lid worden? 

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Inmiddels al weer helemaal opgeknapt Neance? Ja, geen idee hoor, hoe lang zoiets duurt...
| 14:22 |
Nog steeds gordelroos, dus ben nog steeds afgezonderd van m'n familie :-(
| 14:28 |
En je weet niet hoe lang het duurt/besmettelijk is?
| 14:32 |
Nou 1 tot 2 weken... in ieder geval moet het uitgedroogd zijn.. dan ben ik niet meer besmettelijk...maar inmiddels hebben de kinderen waterpokjes, dus gaat nog wel ff duren
| 15:05 |
Vervelend zeg! Beterschap voor jullie!!
| 00:45 |
Dankje ;-)
| 01:02 |
Wat vervelend voor je. Ik heb het zelf ook gehad, dus weet hoe het voelt. Wat de besmettelijkheid betreft valt het echt heel erg mee. Wat extra opletten en goed je handen wassen maakt dat je geen risico voor anderen hoeft te zijn. Goede info vind je hier: www.patient1.nl/encyclopedie/gordelroos. Sterkte en toch gefeliciteerd.
| 09:15 |
Ja weet ik ;-) maar met bepaalde mensen in mijn familie kan ik beter geen risico lopen...
Ik haal mn info trouwens bij rivm vandaan ;-)
| 09:19 |
Hè wat vervelend dat dit nu je feestje in de war schopt, maar gezien je totale gezondheid misschien wel nu even de beste oplossing. Je moet het zeker vieren, maar dan gewoon over een aantal weken als er wat meer rust is en je je wat beter voelt. Ik heb mijn 50e verjaardag moeten vieren toen ik ziek was en heb dat ook niet kunnen doen zoals ik wilde, maar ik hoefde gelukkig niets af te zeggen ivm besmettingsgevaar. Snap dus een beetje hoe je je voelt en het is echt niet leuk dit er ook nog bij. Ik hoop dat je dus over een paar weekjes alsnog een knalfeest kunt geven, want dat hoort er wel bij natuurlijk als je 30 wordt!
| 23:50 |
Ja is echt balen!!
Maar komt idd wel weer goed ;-)
Thanks!
| 00:56 |
Zolang gordelroos bedekt is en je er niet mee in aanraking komt, zal het besmettingsgevaar wel los lopen denk ik zo. Een trainingmaat van me had het op zijn been. Dus alleen trainen met de armen en ik heb nergens last van gehad...
| 16:41 |
Ik heb helaas wat mensen in de familie waar je helemaal geen risico mee moet lopen... dus dan is afzeggen de beste optie
| 17:31 |
*wat mensen in de familie waar je helaas*
Ik ben natuurlijk heel blij met die familieleden ;-) :-p
| 17:35 |
Ik had hem begrepen ;-) Tja, dan is dit inderdaad de beste optie. Wel erg vervelend.
| 18:13 |
;-)
| 18:40 |
Ja zeker vervelend! Ik ben iemand die best veel waarde hecht aan een verjaardag... en ja, dan is 30 natuurlijk helemaal iets
| 18:41 |
Heel veel. Beterschap gewenst
| 02:50 |
Thanks!
| 08:45 |
Beterschap zo niet leuk dat je het afzeggen moet
| 23:49 |
Idd... Thanks
| 23:54 |
Dat is wel heel naar: beterschap!
| 23:31 |
Dankje
| 23:53 |
Dat is inderdaad niet leuk als al die nare dingen allemaal na elkaar lijken te gebeuren. Sterkte... en achter de wolken schijnt altijd de zon.
| 23:22 |
Precies ;-)
| 23:28 |
Hè bah wat naar
| 23:08 |
Yep
| 23:28 |
jeetje wat ontzettend kut meis :(
| 22:17 |
Ja best wel...
| 22:27 |
zacht uitgedrukt natuurlijk *knuff*
| 22:33 |
Dankje ;-)
| 22:36 |
O, wat vreselijk naar is dat nou.
:'(
| 22:11 |
Ja ik baal er echt van...
| 22:26 |
Dat kan ik me voorstellen...
| 22:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen