×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Filmen tijdens bevalling

Filmen tijdens bevalling


<•> Neance |28-04-2018| Blogs <•>


Ik las laatst een blog van Miranda Tabor

Dit gaat over een bevalling die gefilmd was... Ik moet zeggen, ik vind het erg jammer dat wij dat niet hebben gedaan. Ik loop namelijk nog steeds met onbeantwoorde vragen. Ik herinner me bepaalde dingen namelijk anders dan mijn man en mijn moeder.

Beide bevallingen zijn niet gegaan zo als ze zouden moeten... 

Bij Nikki heb ik een spoedkeizersnede gehad omdat haar hartje heel snel daalde en weer steeg, en omdat mijn bloeddruk veel te hoog was...Hierbij moest ik onder algehele narcose omdat ze de ruggenprik er niet goed inkregen en er ook geen tijd meer was om het opnieuw te proberen...

Daardoor heb ik mijn meissie niet geboren zien worden, wat ik nog steeds wel heel erg vind. Er zijn wat foto’s gemaakt, maar dat is toch anders dan dat je alles op film nog eens na kan kijken. 

Ik heb dan ook de 1e uren van mijn mooie meissie moeten missen aangezien ik eerst wakker moest worden en bij moest komen na de narcose.

Bij Yinthe is het weer heeeeeel anders gegaan... Dat is een Horrorbevalling geweest waarbij het echt wel verkeerd had af kunnen lopen... 

en van die bevalling en alles er omheen, herinner ik me dingen dus anders dan mijn man en mijn moeder.. Dit vind ik best wel vervelend.

Ik kan wel het dossier opvragen en dat ga ik natuurlijk ook doen... maar ook dat, is toch anders....

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties