×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Nominatie voor de Liebster Award. (Neance genomineerd door Tante Koek)

Nominatie voor de Liebster Award. (Neance genomineerd door Tante Koek)


Wat leuk!
Ik ben zojuist genomineerd voor de Liebster Award! Bedankt Tante Koek, voor deze eer!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel lastig vind om 10 vragen te bedenken.. dus sorry, het is niet erg origineel maar...in overleg met Tante Koek, krijgen jullie straks van mij dezelfde vragen als die ik ga beantwoorden. Die vragen zijn trouwen wel errrug origineel! Echte nadenkertjes! Thnx Tante Koek :p

Dit award is op Yoors geïntroduceerd door LifebymamaLinda.

Wat is de Liebster Award?

De Liebster Award is een virtueel award voor beginnende bloggers om de persoon achter het bloggen beter te leren kennen. Zo kun je ook nieuwe blogs leren kennen en krijgen de beginnende blogs wat meer aandacht. Ik kreeg dit award van Tante Koek en mag hem nu doorgeven aan anderen.

De regels

 • Bedank de persoon die jou heeft genomineerd
 • Post een link naar zijn of haar blog
 • Zet een foto van het award op je blog
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou heeft genomineerd
 • Nomineer 5 tot 11 blogs
 • Bedenk 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
 • Informeer de bloggers die je zelf hebt genomineerd en bezorg hen de link van je eigen blogpost
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost

  Nou daar komt ie hoor...heb je ff? :-p
  Mijn antwoorden op de vragen van Tante Koek:

  1.     Welk blog van jezelf vind je het leukst/ben je het meest trots op en waarom?
  Ik ben het meest trots op mijn blog "Vergeving", omdat het over een zwaar deel van mijn leven gaat. Ik wou daar eigenlijk nooit een blog over schrijven omdat ik -ja daar komt m'n onzekere ik weer naar voren- niet gezien wil worden als iemand die om medelijden vraagt. Dat is namelijk absoluut geen reden voor mij om dat blog te schrijven. Dat ik het nu toch heb gedaan is om te laten zien wat het met iemand doet en dat het je leven niet hoeft te bepalen. Tuurlijk... als ik niet gepest zou zijn, zou mijn leven ongetwijfeld anders zijn verlopen dan dat het heeft gedaan. Door die zware periode ben ik best wel een onzeker persoon en daar deal ik nog elke dag mee. Maar dat wil niet zeggen dat het mijn hele leven moet bepalen en ik geniet dan ook gewoon van het leven met m'n mooie gezin! Verder ben ik trots op dat blog, omdat het me iets moois heeft  opgeleverd. Dit kun je in het vervolg lezen.

  2.     Welk blog van mij (Tante Koek) vind je het leukst en waarom?
  Ik vind je blog "10 super ideeën om je trap te pimpen" erg leuk! Ik ben zelf namelijk ook heel erg van de creatieve ideetjes...het uitvoeren is alleen een ander verhaal.. hihi!
  3.     Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan?
  Uhhhh.....je kunt beter vragen, wanneer doe je niet gek? haha
  4.     Als je huis in brand staat, je geliefden en huisdieren zijn gered, en je kunt nog één keer naar binnen rennen  
           om iets te pakken, wat zou je dan pakken en waarom?

  Die vind ik erg lastig! Ik hecht veel waarde aan dingen waar een herinnering aan zit zoals foto's en bepaalde spullen zoals een aandenken aan mijn opa...maarja...foto's staan, hangen en liggen door het hele huis heen, dus wordt dat erg lastig! Ik denk dat mijn man me in de houdgreep zal moeten houden, want ik ben bang dat ik er anders niet levend uit zal komen...Maar gelukkig heb ik -neem ik aan/hoop ik- op zo'n moment m'n verstand wel op de goeie plek zitten.. dus zo'n vaart zal het niet lopen...maar...pfff wat een vraag! hihi!

  5.     Hoe zou een perfecte dag voor jou eruit zien?
  Een dag met familie, vrienden en een hoop gezelligheid...
  6.     Als je uit iedereen op de wereld kunt kiezen, met wie zou je dan uit eten willen en waarom?
  Tsja...uhh....misschien een beetje cliché, maar dat is dan toch echt met m'n mannetje...Doordat we 2 lieve kleine meissies hebben, kunnen we best wel wat quality-time gebruiken hihi!
  7.     Heb je een (levens)motto, en zo ja wat is het?
  Uhh...Ik ben in ieder geval iemand die respect heel erg belangrijk vindt. Laat een ander in zijn/haar waarde! Het maakt niet uit wat voor afkomst, of mening iemand heeft.. Behandel de ander met respect en probeer je in hem/haar te verplaatsen. Hoe zou je het vinden als jij in zijn/haar schoenen stond...
  8.     Als je voor één dag “God” zou zijn, wat zou je dan doen?
  Tsja....ik kan wel met het voor de hand liggende komen, "wereldvrede", maar wie wil dat niet? Alhoewel, er zijn helaas genoeg groeperingen die geen vrede willen, maar alles en iedereen die anders is/denkt uitroeien...
  Nouja, dan kom ik daar toch op uit. Ik zou er voor zorgen dat iedereen elkaar en elkaars mening zou respecteren..

  9.     Op welke eigenschap van jezelf ben je het meest trots, en op welke het minst?
  Ik ben trotsop mijn inlevingsvermogen en het feit dat ik sterk ben, in de zin van, dat ik mijn leven niet laat lijden door mijn verleden.
  Ik ben niet trotsop mijn onzekerheid. Dit belemmert mij namelijk -deels- in mijn doen en laten.

  10.  Als je moet kiezen tussen: Door de tijd kunnen reizen wanneer jij wilt, óf onzichtbaar kunnen zijn wanneer jij wilt... welke zou je dan kiezen en waarom? 
  Geen van beiden.
  Als ikdoor de tijd zou kunnen reizen, zou ik veel anders doen....Dit kan leuk zijn, maar aan de andere kant betekend dat ook dat ik nu niet zou zijn wie ik nu ben...Mijn jeugd was heel zwaar, maar het heeft me wel gemaakt tot wie ik nu ben. Iemand met ervaring en het vermogen om me in te leven in een ander.
  En als ik mezelfonzichtbaarzou maken, zou ik terug bij af zijn... Niemand zou me dan zien voor wie ik echt ben...

  Pfff dat was me het avondje wel! haha...wat een vragenvuur ;-)

  Mijn (gejatte :-p ) vragen aan jullie:

  1.     Welk blog van jezelf vindt je het leukst/ben je het meest trots op en waarom?
  2.     Welk blog van mij (Neance) vind je het leukst en waarom?
  3.     Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan?
  4.     Als je huis in brand staat, je geliefden en huisdieren zijn gered, en je kunt nog één keer naar binnen rennen om iets te pakken, wat zou je dan pakken en waarom?
  5.     Hoe zou een perfecte dag voor jou eruit zien?
  6.     Als je uit iedereen op de wereld kunt kiezen, met wie zou je dan uit eten willen en waarom?
  7.     Heb je een (levens)motto, en zo ja wat is het?
  8.     Als je voor één dag “God” zou zijn, wat zou je dan doen?
  9.     Op welke eigenschap van jezelf ben je het meest trots, en op welke het minst?
  10.  Als je moet kiezen tussen: Door de tijd kunnen reizen wanneer jij wilt, óf onzichtbaar kunnen zijn wanneer jij wilt... welke zou je dan kiezen en waarom?


  Ik hoop dat jullie me op deze manier iets beter hebben leren kennen en ik wens de nieuwe genomineerden heel veel plezier met het beantwoorden van de vragen. Hopelijk gaan we jullie op deze manier ook wat beter leren kennen.

  (Alle links zijn in de tekst verwerkt)

  Mochten jullie nog verder willen kletsen over mijn vragen en/of antwoorden, dan zie ik jullie berichtjes met liefde tegemoet :-)

  Liefs, Neance
  zonnebloem
  Jeetje dat was écht een "vragenvuur" ! Maar je hebt m leuk ingevuld , geslaagd en een bank vooruit ;-)
  13-06-2017 07:52
  13-06-2017 07:52 • 1 reactie • Reageer
  Neance
  Haha dankje
  13-06-2017 07:53
  13-06-2017 07:53 • Reageer
  erkaryam
  haha ja echt een vragenvuur daar mag je wel ff voor gaan zitten maar wel erg leuk om van iedereen de liebster award te lezen
  10-06-2017 16:47
  10-06-2017 16:47 • 1 reactie • Reageer
  Neance
  Zeker :-)
  10-06-2017 20:04
  10-06-2017 20:04 • Reageer
  Tante Koek
  Leuk leuk leuk! Het waren moeilijke vragen, maar je hebt je er kranig doorheen geslagen. ;) :) Ik ga ook zeker je blog over vergeving lezen.
  10-06-2017 00:56
  10-06-2017 00:56 • 2 reacties • Reageer
  Neance
  ik weet trouwens iets wat ik wel zou meegrijpen als ons huis in brand zou staan... Ik zei dat ik dan vooral aan foto's denk maar dat die door het hele huis staan,hangen en liggen...maar toen dacht ik niet aan mijn lappie...daar staan namelijk suuuuuper veel foto's op en op mijn foon natuurlijk,maar die zal ik sowieso wel bij me hebben (ga ik vanuit) :-p
  10-06-2017 12:03
  10-06-2017 12:03 • Reageer
  Neance
  Dankje :-) heb er ook ff goed voor gezeten :-p
  10-06-2017 01:00
  10-06-2017 01:00 • 1 reactie • Reageer
  Vicky
  Dank je voor d nominatie Ik zal volgende week alles kunnen schrijven,je bent de 4 de die me nomineert Waarvoor dank,ik ben vereerd :-)
  10-06-2017 00:53
  10-06-2017 00:53 • 2 reacties • Reageer
  Neance
  hahaha? dat vermoedde ik al :-p succes! en....als het m niet wordt...geen probleem ;-) het is wel ff een werkkie :-p
  10-06-2017 01:02
  10-06-2017 01:02 • Reageer
  Neance
  hahaha oke...dat vermoedde ik ook wel.... succes! en....als t m iet wordt, geen probleem...het is ook best wel ff een werkje :-p
  10-06-2017 01:01
  10-06-2017 01:01 • Reageer
  notifications_noneadd
  04-11-2018 16:08
  2 volgers , 1 antwoord
  notifications_noneadd
  15-10-2018 20:26
  1 volger , 2 antwoorden
  2 antwoorden