Pas op de plaats maken...

Pas op de plaats maken...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

<•>Neance |06-11-2017| Blogs<•>


Zoals je in een eerder blog kunt lezen, ben ik vorige week begonnen met sporten.

Mijn 1e echte sportmoment was op dinsdag, en dat ging verrassend goed. Ik heb gefietst, het spiertrainings-circuit gedaan(12aparaten) en op de loopband gestaan..

De rest van de dag was ik gesloopt, maar he... 1e keer, dus komt goed...

Vrijdag was mijn 2e sportmoment...

Na het fietsen begon ik weer met het spiertraininings-circuit... dit ging helaas niet zo goed als de vorige keer... 

Ik was ongeveer op de helft, toen ik me niet goed begon te voelen. 

Mijn ogen werden zwaar en ik had het gevoel dat ik elk moment in slaap kon gaan vallen(vreemd tijdens sporten), ik kreeg druk op m'n hoofd en anders dan een paar minuten eerder, was er geen zweet om van mijn voorhoofd af te vegen...mijn hoofd was wel erg warm, maar droog...dit was echt een rare gewaarwording.

Ik besloot om naar Paula(Eigenaar) te gaan en te vragen of ze mijn bloeddruk even wou meten en legde daarbij uit wat ik voelde... Ze heeft me toen een dextrootje gegeven en na het meten van mijn bloeddruk, moesten we helaas concluderen dat ik beter een afspraak kon gaan maken met m'n huisarts... want, net als op de introductieavond, bleek mijn bloeddruk veel te hoog...Op de introductieavond heeft ze mijn bloeddruk zelfs al voor het sporten gemeten en toen was het al te hoog...

Toen ik weer wat bijgekomen was, ben ik naar huis gegaan en heb gelijk een afspraak gemaakt bij de huisarts..

De huisarts...

Vanmorgen ben ik geweest en weer was mijn bloeddruk te hoog.. ongeveer net zo hoog als vorige week voor en na het sporten. 

Aankomende donderdag krijg ik een 24-uurs-meting...

Dus... afwachten maar weer..

Ik houd het in ieder geval eerst maar ff bij cardio en laat het circuit maar ff linksliggen... 

helaas...

Liefs, Neance💋


Benieuwd naar mijn vorige blog?

"Paaapaaaaa! Ik heb Jolene in m'n hoofd"Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Eerst voor je bloeddruk zorgen, de rest komt dan wel weer!
| 13:08 |
Precies
| 13:27 |
Dat klinkt niet zo goed. Verzorg je
| 18:40 |
Mist er een deel van je bericht? ;-)
| 18:47 |
neen. ik heb gewoon een punt vergeten zetten. ;-) gewoon: verzorg je.
| 20:16 |
Hahhahaha oké :-p kom je toevallig uit België?
| 20:34 |
ja !!! Toevallig wel ja. ;-)
| 20:52 |
Haha vandaar :-p hier zeg je "verzorg je" over hygiëne enzo :-p ik ga er dan ook vanuit dat je "zorg goed voor je zelf" bedoelt :-p Haha ;-)
| 21:14 |
Ja, klopt. Zorg goed voor jezelf ;-)
| 21:17 |
;-) komt goed ;-)
| 21:29 |
Goed dat je meteen aan de bel getrokken hebt en nu ook bij de huisarts geweest bent. Sporten is gezond, maar niet onder alle omstandigheden. Spannend toch wel dat je zo'n 24 uurs kastje krijgt, maar wel heel belangrijk om schade te voorkomen. Rustig aan dus maar eventjes en dan komt het vast wel weer goed. Sterkte er mee xxx
| 16:24 |
Precies! Dankje ;-)
| 18:24 |
Ja, even goed controleren en rustig opbouwen!
| 14:17 |
Precies
| 14:50 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen