Γ—

Yoors


Inloggen
Registreren
Γ—

Yoors
"Waardeloos en eenzaam..."


Ik moet dit echt ff van me af schrijven...😳

Misschien zitten jullie in een soortgelijke situatie, of hebben jullie daarin gezeten...

Het klinkt misschien raar, maar...

Ik voel me soms echt een mislukkeling..πŸ˜”

Ik heb mijn studie niet af kunnen ronden omdat ik het (in mijn laatste jaar) niet meer aan kon. ik moest op dat moment de moeilijke beslissing nemen om te stoppen. Als ik dat niet zou doen, zou ik overspannen thuis komen te zitten... Maar nu heb ik dus geen diploma. Ik heb overgewicht en ik kan me nergens toe aanzetten. Ik wil absoluut van alles, maar de stap daadwerkelijk zetten, is een ander verhaal...

Ik heb geen werk. Nou vind ik het ook fijn om bij m'n meissies te zijn, maar....doordat ik geen diploma heb, voor veel banen te oud ben en het lichamelijk niet aan kan, is er naar mijn idee ook weinig perspectief...

Ik ben op het moment heel veel bezig met mijn verleden. Mijn schoolleven (erg gepest), mijn thuissituatie die, op z'n zachtst gezegd, niet optimaal was. Mijn gedachten draaien overuren over hoe ik me voel, wat ik het beste kan doen en hoe ik dat ga aanpakken. Ik wil zo graag opnieuw beginnen en de vrouw, echtgenote en moeder zijn, die ik wil zijn en waarvan ik weet dat ik die vrouw, echtgenote en moeder kan zijn! Mijn man verdiend dat, mijn meissies verdienen dat, maar ook ik verdien dat! Ik verdien het om gelukkig te zijn en me goed te voelen over mezelf! Voor nu is het in ieder geval zeker dat ik me vaak niet zo voel!

Voor nu voel ik me gewoon waardeloos en eenzaam!

Ik heb een geweldige man, 2 prachtige dochtertjes, een lieve familie en ook vrienden... maar.... eigenlijk ben ik tot het besef gekomen dat ik, ondanks dat, toch best eenzaam ben....Ik merk dat het me erg hoog zit en ik mijn gevoelens steeds moeilijker kan parkeren.

Voor nu zal ik keuzes moeten gaan maken.. en dat is verrekte moeilijk.

Ik hoop in ieder geval dat m'n dochtertjes later toch terug kunnen kijken op hun kindertijd met het idee dat ik een goeie moeder ben geweest en op dat moment nog steeds ben!

Sorry voor deze "Pity party", jullie hebben hier (misschien) helemaal niks aan want het is nogal een persoonlijk verhaal, maar ik denk dat een blog daar ook voor gebruikt mag worden... toch?! πŸ˜‰

Bedankt voor het lezen en ik wens jullie al het goede toe wat het leven te bieden heeft!

Liefs, NeanceπŸ’‹


❗️Ik houd dit graag binnen yoors, dus liever niet delen..❗️
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts