Wat is dat toch een gaaf medium!

Wat is dat toch een gaaf medium!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat is dat toch een gaaf medium...
Pinterest!

Ik heb inmiddels aardig wat borden, boordevol met leuke ideetjes :-D
Wat je ook zoekt, je vind het daar... Lekker rondstruinen...
Ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel super veel ideeën op doe, maar het uitvoeren er van is een ander verhaal :-pal
Ik wil jullie graag attenderen op de mega leuke ideetjes die ik gevonden en opgeslagen heb.
Ik heb bijvoorbeeld borden over:

DIY:

Haken: (Voorbeelden = zelf gehaakt...)

En nog veel meer.... :-D Neem gerust eens een kijkje op mijn Pinterest-account!

Wie is Neance?

Neem gerust eens een kijkje op mijn blogpagina 😉
Voel je vrij om een reactie onder dit blog achter te laten 👍🏼
Ook lid worden? Meld je dan hier aan! Wij ontvangen dan beiden 125yp's 😁
Word nu ook lid van mijn facebook-groep "Blogs of Yoors & Neance" en deel hier zowel je eigen blogs als die van een ander. Zo (zoals Henkjan dat zo mooi heeft bedacht) support je elkaar ❤

 Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja Pinterest is fantastisch. Als je daar geen inspiratie vandaan kunt halen...
| 10:39 |
Idd :-)
| 10:48 |
Pinterest is wel kampioen in het plaatsen van "inspiratie" zonder de naam van de maker erbij te vermelden helaas :/
| 13:58 |
Nja ik denk niet dat Pinterest het zelf plaatst, maar de maker of degene die iets op internet heeft gevonden... ik heb wel es bericht gehad van pinterest dat bepaalde artikelen van mijn borden verwijdert werden omdat het niet toegestaan was(vanuit de maker) om het te delen.. er stond dan wel bij dat het niet mijn schuld was, aangezien ik het ook maar van een ander had... dus ze doen er in principe wel wat aan... in ieder geval als de maker er wat van zegt.
| 14:26 |
Ik ken het niet gelukkig
| 14:49 |
Heel erg leuk!
| 10:59 |
:-D
| 11:08 |
Ik vind het altijd heerlijk om op pinterest te snuffelen.Moet eigenlijk echt eens tijd gaan maken om mijn borden op te ruimen en te herindelen. Is nu echt een zooitje, maar iedere keer als ik eraan wil beginne zie ik weer een hoop leuke nieuwe dingen en ga ik weer pinnen ipv opruimen haha
| 10:05 |
Hahhahaha
| 10:10 |
Ik vind pinterest ook een mooi medium. Mooie foto's plaats ik er regelmatig op, ook van anderen. Op Yoors zijn veel fotografen, zoals mereltje hieronder, die prachtige foto maken. En daar heb ik een speciaal bord voor.
| 08:54 |
:-)
| 09:10 |
Mooi medium, dat Pinterest, helemaal met je eens
| 08:07 |
:-)
| 09:10 |
Ik ga sommige van je borden volgen :)
| 00:37 |
leuk! Dankje :)
| 00:41 |
Dat heb je leuk gedaan ik ga ook even bij jou op jou pinterest bord kijken groetjes an creatief
| 00:34 |
dankje! :-D ik heb het wel ff bijgewerkt, want er ging iets fout, waardoor ik m alleen nog kon opslaan...maar hij was nog niet af...nu dus wel :P
| 00:40 |
Leuk
| 07:09 |
:-)
| 09:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen